رفتن به مطلب

Ban Useless

ارسال‌های توصیه شده

arenagame_samp
ارسال شده در
2 ساعت قبل، .Mahdi گفته است:

سلام عرض میکنم خدمت شما و کسایی که این پستو میبینن ، اولا اینکه نمیدونم شما که Sign Up اکانتتون مال 1401 هست در جریانید یا نه ولی اسپک کردن باگ بعضی از انیمیشن هارو داره و اگه تایم پلیتون قد بده و پستای قبلا رو دیده باشید اسپک مدرک محکمی برای اثبات چیت نیست و مورد دوم اینکه اون فایتی هم که نیو پلیر @Fandogh گذاشته بود و داخل یه پست دیگه خودم مدرکشو گذاشتم و یکی از فیلماتونم ک کلا ۲ ثانیه بود و مورد آخرم اینکه سرور اسکین شاته و اگه بازم یکم سابقه داشته باشید ب اصطلاح یه سوراخ داره اسکین شات که دمیج زیاد میده ایشالا در آینده متوجه میشید یا اگه خواستید میتونم براتون کلاس خصوصی بزارم

@Truth رسیدگی با ادمین های رنک

( رفیقم اکانت سایتش مشکل داره من پست میزارم جاش)

ارسال شده در
11 دقیقه قبل، Spix گفته است:

سلام عرض میکنم خدمت شما و کسایی که این پستو میبینن ، اولا اینکه نمیدونم شما که Sign Up اکانتتون مال 1401 هست در جریانید یا نه ولی اسپک کردن باگ بعضی از انیمیشن هارو داره و اگه تایم پلیتون قد بده و پستای قبلا رو دیده باشید اسپک مدرک محکمی برای اثبات چیت نیست و مورد دوم اینکه اون فایتی هم که نیو پلیر @Fandogh گذاشته بود و داخل یه پست دیگه خودم مدرکشو گذاشتم و یکی از فیلماتونم ک کلا ۲ ثانیه بود و مورد آخرم اینکه سرور اسکین شاته و اگه بازم یکم سابقه داشته باشید ب اصطلاح یه سوراخ داره اسکین شات که دمیج زیاد میده ایشالا در آینده متوجه میشید یا اگه خواستید میتونم براتون کلاس خصوصی بزارم

@Truth رسیدگی با ادمین های رنک

( رفیقم اکانت سایتش مشکل داره من پست میزارم جاش)

درود
منتظر رسیدگی ادمین باشید.

ارسال شده در
12 ساعت قبل، .Mahdi گفته است:

درود
منتظر رسیدگی ادمین باشید.

‎‫درود
1-فیلم اول و دوم داخل پست دیگه ای رکورداش گذاشته شده و لازم نمیدونم دوباره اپلود کنم
2-رکورد سوم اگه از عقلتون استفاده کنید از سی ام دی /piss استفاده کردم که جلوی انیمیشن رو بگیره و سریع تر فایت بدم ( فکر نکنم بفهمی چی میگم )
3- رکورد چهارم هم اگه بازم عقلتون بکشه اسپک مدرکی واسه ی ایم نیست ولی چون دلم سوخت اینم ریکوردش
اینجا رو انگشت کن
4- اینم رکورد اینجارم انگشت کن ولی هاک میشی

اینا هم اشانتیون ببین بازیت خوب شه D:
khkhkhkh
khkhkhkh2
khkhkhkh3

@Truth

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...