MahDi ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ارسال شده در 22 بهمن، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @MahDi نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @AmiR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : FrienDlyBaX فمیلی رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدیر مدارک شکایت: توضیحات: درود من داشتم با falcon سرور truth و amirtoxic که رفیقامن شوخی میکردیم بعدش بی دلیل VaC بن شدم اگه هم بنی داشته باشه باید falcon هم vac شه و اگر بازم اشاره میکنم بنی باشه نباید vac باشه بنی با تعداد روز باشه یا میوت یا هرچیزی که حالا خوده ممد رسیدگی کنه و ابیوز رخ داده بدرود. درخواست رسیدگی از طرف Owner سرور @MohammadReza
Amir ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ارسال شده در 22 بهمن، 1403 درود فحاشی قومیتی همزمان به مدیر و فالکون سرور تو مدرک خودت مشخصه توهین به سرور یا مدیرکل: 10 روز الی محرومیت همیشگی. بار اولتم نیست با یه بن یا میوت ساده بگذره، سابقه زیادی داری تو اینکار به چندین قومیت مختلف کشور پی در پی توهین کردید تو و اعضای کلنت که به قصد تخریب استف و سرور انجام شده. بدرود 1
MahDi ارسال شده در 22 بهمن، 1403 سازنده ارسال شده در 22 بهمن، 1403 وقتي که فالکون سرور هم دره اين شوخيو با من ميکنه منم اين شوخيو باهاش ميکنم فهاشي به مديري من نميبينم و نکردم تو اسکرين شات ها معلومه فقط با 2 نفر شوخي کردم و اخطاري به من داده نشد (میوت و يا بن تایمی چيزي نشدم) درخواست رسیدگی ...... @AmiR @MohammadReza
MahDi ارسال شده در 23 بهمن، 1403 سازنده ارسال شده در 23 بهمن، 1403 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۲ در 15:18، MahDi گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @MahDi نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @AmiR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : FrienDlyBaX فمیلی رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدیر مدارک شکایت: توضیحات: درود من داشتم با falcon سرور truth و amirtoxic که رفیقامن شوخی میکردیم بعدش بی دلیل VaC بن شدم اگه هم بنی داشته باشه باید falcon هم vac شه و اگر بازم اشاره میکنم بنی باشه نباید vac باشه بنی با تعداد روز باشه یا میوت یا هرچیزی که حالا خوده ممد رسیدگی کنه و ابیوز رخ داده بدرود. درخواست رسیدگی از طرف Owner سرور @MohammadReza درخواست آنبن @AmiR
Amir ارسال شده در 25 بهمن، 1403 ارسال شده در 25 بهمن، 1403 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ در 01:38، MahDi گفته است: درخواست آنبن @AmiR درود ایندفعه بخشیده میشی اگر دوباره تکرار بشه علاوه بر وک بن، برای اموالت جریمه ای اعمال میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده