Arash_D ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ارسال شده در 22 بهمن، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Sargon_Forger نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:M4rlboro نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :omid help مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت:عکس توضیحات:همه چیز در عکس هاست و امید هم شاهد است گفت بدم فرم ادمین مربوطه:
InterMiami ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ارسال شده در 22 بهمن، 1403 من خودم می پذیرم فحشش دادم و فردا فحش های که داده رو داخل شکایت میزارم تا مساوی بشه ماجرا داخل این موضوع هم من میوت میشم هم این بچه 😂😂😂😂 1
InterMiami ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ادمین این موضوع رو تا فردا نبند تا منم مدارکم رو داخل همین شکایت بارگذاری کنم که جفتمون رو میوت کنی ♥️ 1
Arash_D ارسال شده در 22 بهمن، 1403 سازنده ارسال شده در 22 بهمن، 1403 انجایی که من سفید بودم ولی این بچه ماشینم را اتیش داد هم پیگیری شه امید دید اگه تو چت ها نگاه کونید امید بهش گفته که به پلیر سفید نزن ولی این بچه داشت میزد
InterMiami ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ارسال شده در 22 بهمن، 1403 اولا درست صحبت کن - دومأ با مدرک حرف بزن - سوم اینکه چشماتو باز کن اگه زدم هم دارم جیلشو میکشم تو عکس بالا . دوست عزیز هم تو میوت میشی هم من اما فحاشی تو بیشتره تمام.
InterMiami ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ایشون داخل تایتل شکایتش نوشته پلیس نفهم اینم رسیدگی بشود .
Amir ارسال شده در 22 بهمن، 1403 ارسال شده در 22 بهمن، 1403 درود پلیر خاطی میوت میشود. توجه داشته باشید تایتل پست رو کوتاه و مختصر وارد کنید مانند فحاشی پلیر X همچنین شکایت رو با اکانت اصلی خود انجام بدید بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده