رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @EhSaN
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Enigma @M4rllboro  @darkpro1416
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @HajFarHaN 
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: _
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: _
  • مدارک شکایت:  Click
  • توضیحات: با توجه به قوانین سه پلیس حق استفاده از یک ماشین را ندارند و تو فیلم مشخصه که اینا از یک ماشین استفاده کردن
  • Like 2
arenagame_samp
ارسال شده در

پلیس ها حق همکاری با یکدیگر را ندارند مگر اینکه طبق سیستم 2-2 به خلافکاران حمله کنند به این صورت که هر 2 پلیس فقط حق استفاده از 1 وسیله نقلیه را دارند هر چند که وسیله نقیله ی مورد نظر 4 جای خالی داشته باشد. مثلا 4 پلیس حق استفاده از یک ماشین را ندارند ولی میتوانند از دو ماشین یا دو موتور استفاده کنند و مجازات عدم رعایت این بند 5 دقیقه زندان است.

• Like 1
ارسال شده در

آها بعد دوست عزیز وقتی شما 6 نفر جمع میشید میاید pd بعد ما ۳ نفر که ۲ نفر m4 و من sawn off هستم ایراد داره؟؟؟؟؟ 

چند سال پیش والا کلن ها هم که بیشتر بود کل مافیا روی ماشین بانک میرفتن . PD هم همین کارو میکرد تا درگیری کنه . الان ۳ نفر که روی ماشین بودن که بیان پیش شما ۷ نفر شده قانون اشتباه؟؟ 

درمورد cuf میگی ؟؟ goril o olagh  سرور برا چی گذاشته؟؟؟؟ دوست عزیز مشکل تو ۳ تا pd نیس مشکل شما cuff و بعدش فحاشی کردن هاتون هست . 

sa-mp-143_ix13.png

sa-mp-146_ybhj.png

sa-mp-124_gbq.png

sa-mp-145_9pt3.png

cuf میشن فحش ناموس میدن - میایم درگیر بشیم میگه چرا ۳ تا هستین -  پسر خوب یکی از یارای من اسکورش زیره ۳۰۰ هس یعنی با m4 به زور میزنه و @Enigma که فقط rifle داریم میایم که شما هایی ۶ نفرید رو بزنیم که فحش و شکایت .....

• Like 1
  • Thanks 1
ارسال شده در

با سلام 

مدیریت سرور خودتون قضاوت کنید وقتی که این فراد @KhaBIS -  @HajFarHaN- @ibrahim - @EhSaN - @SaIeh - @MaTiN. - چه هم کلنی چه هم دستی میان pd بعد ما ۳ نفر که بیشتر مواقع به خاطز تعداد بالاشون cuf میکنیم  بیرون از pd باید ۳ تامون با هم باشیم . 

• Like 2
ارسال شده در
6 دقیقه قبل، MaTiN. گفته است:

ما فکر میکنیم شما درست میگین ما چقدر دم گان شاپ منتظر شما موندیم که تک به تک بدیم؟

به شخصه خود بنده رو بار های بار شما دو نفر زمانی که تازه اسپان و نو گان بودم با موتور مورد حمله قرار دادین که یکی راننده موتور و یکی تون روی موتور 

و زمانی که تک به 2 cuf میکردین خود بنده چقر به شما کفتم دست بند باز کن حاضرم 2 به یک فایت بدم؟

و مسلا شما حس وظیفه شناسیتون گل میکرد و کاف میدادین

پس شمایی که 2 به تک حاضر به فایت نیستید جوری حرف نزنید که انگار به دلیل تعداد زیاد کاف میکردین

اولا شما در جایگاهی نیستی بخوای تشخیص بدی .

دوما خودت جواب خودت رو دادی میگی ( ۲ نفر اومدن سره یک نفر که wanted داره و no gun هست ) دوست عزیز میخواید pd شما برسونه دم gs 2 تا گان بگیرید بعد armour هم بپرونید یه /rob هم بزنید اون زمان اقدام به cuf کنیم ؟ 

لطفا وقتی اسمتون داخل لیست شاهد نیست > دخالت نفرمایید . 

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، MaTiN. گفته است:

پیام دوست خودتونو بخونین بعد اینجوری بگین وقتی اسمم تگ شده وایسم شما هرچی دلتون خاست بگین؟

از حقیقت فرار نکنین لطفا بعد اگه شکایتی دارین از فحاشی به صورت جداگانه بیان کنید و در این شکایت از خودتون دفاع درست اراعه بدین

باتشکر از اعضای مدیره سرور 3>

حرف از قانون زدید که اینا cuf میکنن که خواستم بگم شما چه یک نفر چه ده نفر چه با گان چه بی گان - زمانی cuf میشید فحاشی میکنید یا میگید no gun 

میگی برو یه شکایت دیگه کن؟؟؟ دوست عزیز خواستم نشون بدم که درمورد cuf تو سایت انقدر موادب هستید تو بازی هم هستید ؟؟؟؟ 

• Thanks 1
ارسال شده در
3 دقیقه قبل، MaTiN. گفته است:

دوست به ظاهر محترم

این جواب شما به این بود که ما برای تعداد زیادشون کاف میکردیم

میخواستم به بقیه دروغ بودن حرفتون رو ثابت کنم

دیگه به شکایتی که شاهد نیستید 

پاسخ داده نمی شود . 

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، KhaBIS گفته است:

دوست عزیز موضوع مگه فقط مال دیشبه؟؟ شما بارها دوسه نفره به یک پلیر حمله کردین خود من بارها با شما درگیر شدم شما چند نفره با یک ماشین میریزین سر یه نفر اول cuffمیکنید بعد میبرید پارکینگDpوuncuffمیکنید و کیل میدید

این که الان داری مظلوم نمایی میکنی داستانش عجیبه

یجوری میگی انگار همیشه پلیرا مثل دیشب بهتون حمله میکردن

درصورتی که خودتون مقصرید

تازه موضوع فقط به اینجا ختم نمیشه وقتی wantedفرد 1 یا 2 باشه که نمیتونید cuffکنید میزنید ماشینو پنچر میکنید یا دمیج میدید

کرم از خود درخته برادر من 

ودر آخر

من کاملا فحاشیمو تایید میکنم و به هیچ وجه ردش نمیکنم و دفاعی هم ندارم

۱- ممنون که تمام صحبت هات همراه با مدرک بود 

۲- ممنون که اسمتون داخل شاهدین بود 

۳- ممنون که داخل شکایت هم فحاشی کردی 

تکلیف این شکایت قشنگ معلومه ...

• Like 1
ارسال شده در

درود

• قوانین همکاری
    • دزد و پلیس حق همکاری با یکدیگر را تحت هیچ شرایطی جز مورد بالا را ندارند.
    • پلیس ها حق همکاری با یکدیگر را ندارند مگر اینکه طبق سیستم 2-2 به خلافکاران حمله کنند به این صورت که هر 2 پلیس فقط حق استفاده از 1 وسیله نقلیه را دارند هر چند که وسیله نقیله ی مورد نظر 4 جای خالی داشته باشد. مثلا 4 پلیس حق استفاده از یک ماشین را ندارند ولی میتوانند از دو ماشین یا دو موتور استفاده کنند و مجازات عدم رعایت این بند 5 دقیقه زندان است.
    • همکاری دزد ها تحت هیچ شرایطی مانعی ندارد.
    • پلیر های بدون وانتد حق همکاری با دزد ها را ندارند و مجازات آن 5 دقیقه زندان است.

پلیر های خاطی به مدت 5 دقیقه جیل خواهند شد.

و همچنین به کسانی که در شکایت دخالت کردند اخطار داده شد.

بسته شد.

• in love 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...