ThE_EnD ارسال شده در 16 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Dark_Killer نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: drugV نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: حاجی یعنی چی داره ازخودش قانون میسازه میگه موقع زدن حق رفتن به gs رو نداری این قانون واقعا درسته ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrugV ارسال شده در 16 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2019 در 7 دقیقه قبل، Dark_Killer گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: Dark_Killer نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: drugV نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: حاجی یعنی چی داره ازخودش قانون میسازه میگه موقع زدن حق رفتن به gs رو نداری این قانون واقعا درسته ؟ طبق بند اخلاق بازی شما در موقع درگیری حق ورود به camp یا gs یا هر مکان دیگری ندارید. موفق باشید 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ThE_EnD ارسال شده در 16 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2019 دقیقا این قانون کجا نوشته شده؟ بنده به عنوان یک شاکی وظیفه داشتم که تمام قوانین رو مطالعه کنم و بعد شکایت کنم . بنده تمام قوانین رو خوانده اما چنین قانونی ندیدم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrugV ارسال شده در 16 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2019 در 18 دقیقه قبل، Dark_Killer گفته است : دقیقا این قانون کجا نوشته شده؟ بنده به عنوان یک شاکی وظیفه داشتم که تمام قوانین رو مطالعه کنم و بعد شکایت کنم . بنده تمام قوانین رو خوانده اما چنین قانونی ندیدم لطفا قوانین درست مطالعه فرمایید و بعد تهمت بزنید و وقت بنده را نگیرید.بند 14 مطالعه شود.در ضمن من 5 دقیقه جیل دادم.در قانون تا 50 دقیقه ذکر شده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ThE_EnD ارسال شده در 17 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2019 بله درسته بنده قانون شکنی کرده و مجازات شدم. من شکایتمو پس میگیرم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری