Mostaghel ارسال شده در 28 فروردین، 1404 ارسال شده در 28 فروردین، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: NeGroW نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: ._Atom_. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : . رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner مدارک شکایت: توضیحات: میخوام بدونم برای چی بن شدم! @Amir
MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 28 فروردین، 1404 ارسال شده در 28 فروردین، 1404 به دلیل چیت ایم هک شما از بازی ک داشتید با ما در زون و در کاسینو رکوردتونو اپلود کنید لطفا ! 2 تا کلن از شما فیلم داره بنده هم دارم . و در خواست اینو دارم پرمنت بن شید رنکم نرسید ولی پرمنت بنت می کردم باز هم بیای تو بازی بنت می کنم تا این کارت معلوم شه چطوری می زنی همه پیلرا از سرور رفتن وقتی تو امدی از بس ایم انتی داشتی
MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 28 فروردین، 1404 ارسال شده در 28 فروردین، 1404 نیاز ب مدرک بود بگید تا چند تا فیلم باراد و من داریم بزاریم
Mostaghel ارسال شده در 28 فروردین، 1404 سازنده ارسال شده در 28 فروردین، 1404 34 دقیقه قبل، ._Atom_. گفته است: به دلیل چیت ایم هک شما از بازی ک داشتید با ما در زون و در کاسینو رکوردتونو اپلود کنید لطفا ! شما منو بن کردی من از فایت رکورد آپ کنم؟ شما باید مدرک بنتو ارسال کنی عزیز شما مدرکتو آپلود کن منم برا خودم رو آپلود می کنم! 1
Omid ارسال شده در 29 فروردین، 1404 ارسال شده در 29 فروردین، 1404 9 ساعت قبل، NeGroW گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: NeGroW نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: ._Atom_. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : . رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner مدارک شکایت: توضیحات: میخوام بدونم برای چی بن شدم! @Amir درود هر دو طرف ۲۴ ساعت فرصت دارید رکورد های خود را ارسال کنید.
MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 29 فروردین، 1404 ارسال شده در 29 فروردین، 1404 سلام همون طور که گفتم NeGrow هم باید از بازی خود رکورد و برای ما ارسال کنه همچنان درخواست بن داعمی انرا دارم . 2 تا کلن از شما شاکی شدن تمامی پیلر ها وقتی اینطوری چیت میزدی از سرور رفتن . من اول مدرکتونو 2 بار ثبت کردم بعد شمارو از سرور ban کردم . دارای 2 مدرک مدرک 1 : https://s33.picofile.com/file/8483938418/1.mp4.html مدرک 2 :https://s33.picofile.com/file/8483938550/2_2.mp4.html لطفا HajFarHaN نزر خودشون رو بیان کنند .
MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 29 فروردین، 1404 ارسال شده در 29 فروردین، 1404 بله دقیق مشاهده گنید همین طور سطح تیر زدنشو ببین چطوری تیرش می شینه
Amir ارسال شده در 1 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 1404 درود اقدام ادمین درست بوده است. + فیلم فایت در این مدت ارسال نشد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده