[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AmirToxic نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Amo_Mohammad ادمین خریداری شده نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : BlaCk Army BaX رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : admin مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/914b28_25Screenshot-۲۰۲۵۰۴۲۸-۲۲۵۹۲۰-SA-MP.jpg توضیحات: متوجه نمیشم چرا وقتی بلد نیستی سی ام دی میزنی، اصلا من کجا ای اف کی کردم ؟؟ مدرک بده بدو ! @Amir 1
Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 درود @Amo_Mohammad 24 ساعت فرصت جهت ارائه مدرک
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 19 دقیقه قبل، Niklaus گفته است: avc_afk (2).mp4 - یو آپلود رکوردت که اصلا ای اف کی منو نشون نمیده ! مجازات ای اف کی کیک کردن پلیر از سرور نیست، جیل داره ! و عرضم به حضورت که اصلا مشخص نیست که جرمی مرتکب شدم و ایشون سی ام دی ابیوز کردن که کاملا مشخصه، درخواست مجازات دارم @Amir
Niklaus ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 3 دقیقه قبل، AmirToxic گفته است: رکوردت که اصلا ای اف کی منو نشون نمیده ! مجازات ای اف کی کیک کردن پلیر از سرور نیست، جیل داره ! و عرضم به حضورت که اصلا مشخص نیست که جرمی مرتکب شدم و ایشون سی ام دی ابیوز کردن که کاملا مشخصه، درخواست مجازات دارم @Amir اندروید afk نداره . شما با استفاده از باگ tab از درگیری ها فرار میکردید نیازی به توضیح نداره.. تلاش خوبی بود.
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 2 دقیقه قبل، Niklaus گفته است: اندروید afk نداره . شما با استفاده از باگ tab از درگیری ها فرار میکردید نیازی به توضیح نداره.. تلاش خوبی بود. گیرم که تب باگ زدم و جرم مرتکب شدم، این آقا نباید کیک کنه .باید جیل کنه. هنوز ثابت نشده که من تب باگ زدم ! پست رو هم شلوغ نکن بزار @Amir رسیدگی کنه.
HajFarHaN ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 عزیزم شما تب باگ زدی وقتی دمیج نمیشی یعنی تب بدگه و دو ساعت هم چرت و پرت نگو واسه من. بعدشم اگرم کیک دادم تنها از مجازات کمتون کردم مگرنه میتونستم ۱۰ مین جیلتونو بزنم برو جای شکایت به دنبال زندگیت باش.
HajFarHaN ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 تب باگ هم نوعی باگ هست و وقتی طرف باگی میزنه یا لگ میشه که کلا دمیج نشه بای کیک داد
Niklaus ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 3 دقیقه قبل، AmirToxic گفته است: گیرم که تب باگ زدم و جرم مرتکب شدم، این آقا نباید کیک کنه .باید جیل کنه. هنوز ثابت نشده که من تب باگ زدم ! پست رو هم شلوغ نکن بزار @Amir رسیدگی کنه. ارره رفت روت چندتا دمیج خوردی بعد دیگه نخوردی کیو میخوای گول بزنی , خودتو ؟ من ؟ ادمین ؟ afk (3).mp4 - یو آپلود
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 4 دقیقه قبل، Niklaus گفته است: ارره رفت روت چندتا دمیج خوردی بعد دیگه نخوردی کیو میخوای گول بزنی , خودتو ؟ من ؟ ادمین ؟ afk (3).mp4 - یو آپلود قبول میکنم، ولی مجازاتش کیک نیست ! و آقای فرهان کسی از شما نظر نخواست **** کلمه فیلتر شده **** دخالت کنید داخله پست ! بعدشم مگه میخوای نمره مدرسه بدی ؟ که ارفاق میکنی کیک میکنی بجا جیل 🤣🤣
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 @Amir لطفا این پست رو پیگیری کن !
HajFarHaN ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 عزیزم من کسکت کردم پس به من ربط داره نه؟ یا اینم نمیدونی 1
HajFarHaN ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 هم اکنون، HajFarHaN گفته است: عزیزم من کسکت کردم پس به من ربط داره نه؟ یا اینم نمیدونی کیک اشتباه تایپی شد
HajFarHaN ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 بعدشم الان شما لگ باشین یا باگ باشین که باعث دمیج نشدن شما بشه باید کیک شید تا دوباره بیاین و درست شه
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1404 مشخصه که دارید اسپم میکنید، در ضمن باید با انجمنه اکانتی که در اون حضور داشته اید از حقه خودتون دفاع کنید ! باگ و لگ هم نبودم، اعتراف کردم که تب باگ زدم ولی سی ام دی که شما زدی اشتباه بوده و از نظر من باید مجازات بشید. لطفا هم اسپم نکنید تا @Amir پست رو پیگیری بکنند. ممنون 3>
HajFarHaN ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1404 اسپم چیه واقعا نمیدونم فکر کنم عقلت یکم کمه یا اینکه مغزت هنوز کوچیک مونده الان همین حرفارو برم با اکانت عمو ممد بزنم که فرقیم نداره رمزشو دارم. در کل یه مجازات اشتباه بوده که اونم یه اخطار داره و آنرنکی نداره چون تا الان یه بار هم آنرنک نشدن این اکانت
Amir ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1404 درود ادمین خاطی جهت استفاده از سی ام دی اشتباه آنرنک میشود. و شما برای سوء استفاده از تب باگ زندانی میشوید. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده