رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: Niklaus
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: VoltageX
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:  8529
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: بدون رنک
  • مدارک شکایت: Cheat-VoltageX.mp4 - یو آپلود 
  • توضیحات: چیت فست هلی کاملا مشخصه نیازی به توضیح نداره
  • پرواز هلی در حالت طبیعی و عادی halat adi heli.mp4 - یو آپلود
  • ادمین مربوطه: @Amir  @HaDi
  • Haha 1
  • Confused 1
arenagame_samp
ارسال شده در

ویدیو از همینجا رکورد شده و نیازی به قبل از اون نداره چون پره های هلی هنوز نچرخیده رکورد گرفته شده و در حالت عادی حتی سبک ترین هلی ها یه تایم کوتاه لازم دارن تا از زمین جدا شن. ولی تو این ویدیو با این مدل هلی هنوز پره ها نچرخیده پرواز ؟

ارسال شده در

آخ آخ چه شانس گندی داری حین رفتنم به Mahmole رکورد دارم 😂

https://uploadkon.ir/uploads/c29211_25gta-sa-2025-05-10-11-19-50-192.mp4

@Amir

بنده تا سوار شدم و حرکت کرد طول کشیده و ایشون ویدیو کات کرده که جوری معلوم بشه مثلا نمیدونم fastheli 😂

بعد خدا رو شکر اونجا رو که داشتم میرفتم برا فایت رکورد بودم - سرعت heli هم درست و فاقد چیزای دیگست .

من اگه میدونستم تو انقدر بیکاری که بخوای الکی الکی یه چیزی رکورد کنی که بعدش هم میگی کاملشو نداری 😂 که فقط یه شکایت الکی کرده باشی . پسر خوب اگه من چیت دارم چرا حین رفتن دارم رکورد میگیرم؟ 

@Amir

یه چیز خنده دار تر - مثلا این بچه دنبال چیت من بوده و پیگیر بوده که رکورد بگیره یعنی همین اومده در هلی و رکورد گرفته ؟ 😂  رکورد ایشون زمانی هست که داره تیر میزنه یعنی تو ۵ ثانیه قبلش رکورد رو آن نکردی ؟؟؟؟ 

حرف آخر : ایشون رکورد کامل رو نمیزارن ( دروغ  ) و میگه ندارم ؟ e? 

ارسال شده در

@Amir درخواست دارم هر زمان سرور بودید - همینحوری با هلی حرکت میکنم و میبینید - اگر هم مورد مشکوکی دیدید که اصلا هیچی هم نیست ولی حتما pc check - 

بازم میگم رکورد کاملو بزار - سفسطه هم نکن ندارم و هلی همون لحظه ..... این تا روشن بشه و بره طول میکشه نه با این سیستمت با این رکورد . 

پسر خول سیستم خداست معلوله اون نرم بودن بازی رو تو تجربه نمیکنی و خدایی ببینید من چه رکوردی میزارم این چی میزاره - انگار فیلم های VHS

ارسال شده در

درود

مدرک شکایت معتبر نیست.

در صورت داشتن فیلم از قبل از سوار شدن دوباره شکایت کنید تصمیم گیری خواهد شد.

بسته شد.

• Like 3
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...