Niklaus ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Niklaus نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: VoltageX نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 8529 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: بدون رنک مدارک شکایت: Cheat-VoltageX.mp4 - یو آپلود توضیحات: چیت فست هلی کاملا مشخصه نیازی به توضیح نداره پرواز هلی در حالت طبیعی و عادی : halat adi heli.mp4 - یو آپلود ادمین مربوطه: @Amir @HaDi 1 1
InterMiami ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1404 درخواست ویدیو کامل رو دارم ایشون کات کرده از قبل اینکه برسی و من سوار بشم - بزار . @Amir
Niklaus ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1404 ویدیو از همینجا رکورد شده و نیازی به قبل از اون نداره چون پره های هلی هنوز نچرخیده رکورد گرفته شده و در حالت عادی حتی سبک ترین هلی ها یه تایم کوتاه لازم دارن تا از زمین جدا شن. ولی تو این ویدیو با این مدل هلی هنوز پره ها نچرخیده پرواز ؟
InterMiami ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1404 آخ آخ چه شانس گندی داری حین رفتنم به Mahmole رکورد دارم 😂 https://uploadkon.ir/uploads/c29211_25gta-sa-2025-05-10-11-19-50-192.mp4 @Amir بنده تا سوار شدم و حرکت کرد طول کشیده و ایشون ویدیو کات کرده که جوری معلوم بشه مثلا نمیدونم fastheli 😂 بعد خدا رو شکر اونجا رو که داشتم میرفتم برا فایت رکورد بودم - سرعت heli هم درست و فاقد چیزای دیگست . من اگه میدونستم تو انقدر بیکاری که بخوای الکی الکی یه چیزی رکورد کنی که بعدش هم میگی کاملشو نداری 😂 که فقط یه شکایت الکی کرده باشی . پسر خوب اگه من چیت دارم چرا حین رفتن دارم رکورد میگیرم؟ @Amir یه چیز خنده دار تر - مثلا این بچه دنبال چیت من بوده و پیگیر بوده که رکورد بگیره یعنی همین اومده در هلی و رکورد گرفته ؟ 😂 رکورد ایشون زمانی هست که داره تیر میزنه یعنی تو ۵ ثانیه قبلش رکورد رو آن نکردی ؟؟؟؟ حرف آخر : ایشون رکورد کامل رو نمیزارن ( دروغ ) و میگه ندارم ؟ e?
InterMiami ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1404 @Amir درخواست دارم هر زمان سرور بودید - همینحوری با هلی حرکت میکنم و میبینید - اگر هم مورد مشکوکی دیدید که اصلا هیچی هم نیست ولی حتما pc check - بازم میگم رکورد کاملو بزار - سفسطه هم نکن ندارم و هلی همون لحظه ..... این تا روشن بشه و بره طول میکشه نه با این سیستمت با این رکورد . پسر خول سیستم خداست معلوله اون نرم بودن بازی رو تو تجربه نمیکنی و خدایی ببینید من چه رکوردی میزارم این چی میزاره - انگار فیلم های VHS
Amir ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1404 درود مدرک شکایت معتبر نیست. در صورت داشتن فیلم از قبل از سوار شدن دوباره شکایت کنید تصمیم گیری خواهد شد. بسته شد. 3
ارسالهای توصیه شده