رفتن به مطلب

Driver AIMing

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @VoltageX
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:  @Niklaus
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : 
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: helper trail
  • مدارک شکایت:  https://uploadkon.ir/uploads/00f212_25Cheat.mp4
  • توضیحات: چیت Driver Aiming زمانی که حین رانندگی میخوای Db کنی و E یا Q که تیر بزنی  Aim قفل میشه رو پلیر - رکورد رو در حالت آهسته  نگاه کنید - Driver Aiming مشهوده-
  • ادمین مربوطه:  @Amir
  • Like 1
  • Thanks 1
  • in love 1
arenagame_samp
ارسال شده در

ببخشید دخالت میکنم

ولی مگه چیت درایوینگ ایم داریم اصلا؟

این شکایتا فقط به دلیل زیر کشیه.

هیچ چیتی توی فیلم نیست که درخواست فیلم شده

بازم تصمیم با مدیریته.

• Like 1
  • Haha 1
ارسال شده در

@Amir @HaDi 

با سلام 

پلیر @[Ali]VayKinG سومین شکایت هست که دارن دخالت میکنن - نه این که کمکی به روند کار بکنند - نه لحنشون ٫ لحن‌ یک هلپر هست و فقط قصد طرفداری و شلوغ کردن هست . 

• Like 1
ارسال شده در
38 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است:

ببخشید دخالت میکنم

بازم تصمیم با مدیریته.

نظر من با نظر ایشون یکیه و واقعا خودم موندم چی بگم تصمیم رو میزارم به عهده خودتون.

• Like 1
ارسال شده در
22 دقیقه قبل، EsTaLiN گفته است:

@Amir @HaDi 

با سلام 

پلیر @[Ali]VayKinG سومین شکایت هست که دارن دخالت میکنن - نه این که کمکی به روند کار بکنند - نه لحنشون ٫ لحن‌ یک هلپر هست و فقط قصد طرفداری و شلوغ کردن هست . 

حرفای خودتون باگ داره.

شکایت اول به عنوان شاهد بودم پس حق دخالت داشتم.

شکایت دو و سه

تیم هلپر سرور وظیفه داره مثله یک خانواده تو هر شرایطی کنار هم دیگه باشند. مثله الان.

و این شکایت هم به شما مربوط نیست اصلا که خودتونم دخالت کردید.

• in love 1
ارسال شده در
44 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است:

ببخشید دخالت میکنم

بازم تصمیم با مدیریته.

بله این چیت هستش 
حتی چیت های ایم بات معمولی هم داشته باشی در بعضی هاشون زمانی که رو ماشین موتور و ... هرچی باشی با E  و Q بخوای تیر بزنی لوک میشه اصن شما نحوه تیر زدنشو نگاه کن یدونه میس نداد همش خورد به طرف بعدشم طرف هلپره باید ریکورد باشه لحظه به لحظه تو فایتم بوده که حتما باید ریکورد باشه مشکوکه تنها چیزی که میتونه این شکایتو رد کنه ریکورد آقای Niklaus هستش و اینکه کسی چیت بزنه ازش شکایت بشه ربطی به زیرکشی و ... نداره طرف چیت زده یا مشکوک بوده حق پلیر هستش که بتونه بیاد شکایت کنه 

اگر هم الان امیر بخواد به بنده هشدار دخالت در شکایت بده به ایشون هم باید بدین و همچنین ایشون هلپر هست اخطار مدیریتی هم باید بگیره !

• Thanks 1
ارسال شده در

اکانت VoltageX محدودیت پیامی داره و با این اکانت شکایت گذاشتم - 

خانواده

همکاری و لاپوشونی

• Like 1
ارسال شده در
1 ساعت قبل، Founder گفته است:

بله این چیت هستش 
حتی چیت های ایم بات معمولی هم داشته باشی در بعضی هاشون زمانی که رو ماشین موتور و ... هرچی باشی با E  و Q بخوای تیر بزنی لوک میشه اصن شما نحوه تیر زدنشو نگاه کن یدونه میس نداد همش خورد به طرف بعدشم طرف هلپره باید ریکورد باشه لحظه به لحظه تو فایتم بوده که حتما باید ریکورد باشه مشکوکه تنها چیزی که میتونه این شکایتو رد کنه ریکورد آقای Niklaus هستش و اینکه کسی چیت بزنه ازش شکایت بشه ربطی به زیرکشی و ... نداره طرف چیت زده یا مشکوک بوده حق پلیر هستش که بتونه بیاد شکایت کنه 

اگر هم الان امیر بخواد به بنده هشدار دخالت در شکایت بده به ایشون هم باید بدین و همچنین ایشون هلپر هست اخطار مدیریتی هم باید بگیره !

من طی این چند سال پلی کسی رو ندیدم به دلیل ایمابت db بن شده باشه و اصن به ذهنم خطور نمیکرد که ازم بخواد همچین موردی ازم شکایت بشه که بخوام رکورد کنم. حالا فرض بر این میگیریم چیتی با عنوانی که شما میگی وجود داشته باشه لحظه که پلیر amir  فرار کرد چند تیر خطا رفت این مورد 1 و مورد 2 وقتی موتور رو به جلو تیر زدم درواقع باید تیر ها کج به پلیر Voltagex  برخورد میکرد نه خطا بره و مورد 3  db اینقدر نزدیک هست که راحت قفل کنه اگر از فاصله دور بود باز میشد یه چیزایی بهش چسبوند و دست اسکین من دقیقا روبه روی پلیر هست و من مسقیم تیر نمیزنم که تیرها کج به شما برخورد کرده باشه. و مورد چهارم اینکه در db مثل دیگر فایت ها نیست که بخوای ایم بگیری خود بازی جی تی ای تیر رو روی اسکین قفل میکنه و مورد پنجم چه بهتر که مدیر استف یعنی @Amir هم اونجا بوده فک میکنی چرا همون لحظه بن نداد ؟ یا چرا همون لحظه پیسی چک نکرد ؟

ارسال شده در
6 دقیقه قبل، Niklaus گفته است:

من طی این چند سال پلی کسی رو ندیدم به دلیل ایمابت db بن شده باشه و اصن به ذهنم خطور نمیکرد که ازم بخواد همچین موردی ازم شکایت بشه که بخوام رکورد کنم. حالا فرض بر این میگیریم چیتی با عنوانی که شما میگی وجود داشته باشه لحظه که پلیر amir  فرار کرد چند تیر خطا رفت این مورد 1 و مورد 2 وقتی موتور رو به جلو تیر زدم درواقع باید تیر ها کج به پلیر Voltagex  برخورد میکرد نه خطا بره و مورد 3  db اینقدر نزدیک هست که راحت قفل کنه اگر از فاصله دور بود باز میشد یه چیزایی بهش چسبوند و دست اسکین من دقیقا روبه روی پلیر هست و من مسقیم تیر نمیزنم که تیرها کج به شما برخورد کرده باشه. و مورد چهارم اینکه در db مثل دیگر فایت ها نیست که بخوای ایم بگیری خود بازی جی تی ای تیر رو روی اسکین قفل میکنه و مورد پنجم چه بهتر که مدیر استف یعنی @Amir هم اونجا بوده فک میکنی چرا همون لحظه بن نداد ؟ یا چرا همون لحظه پیسی چک نکرد ؟

دوست عزیز زمانی که مدیر میگه فیلم فایت رو بده یعنی یچیزی هست و یچیزی دیده که میگه بده تا اگر اشتباه کرده برطرف بشه اگر فیلمه فایتو نداری بگو تا مجازات بشی بیشتر از این کشش نده

و اینکه میگی اون لحظه بن نداده یا پیسی چک نکرده چون شما جرعت زدن چیت رو مدیر رو ندارید و اون موقع آف بوده و طبیعی کیلش دادید ولی ولتاژ رو غیر طبیعی

و اینکه در مورد رکورد کردنتون اینکه شما هلپری اصن باید لحظه به لحظه رکورد باشی تا هر اتفاقی که افتاد ضبط کنید و اینکه الان چه بسا در فایت بودید !

و اینکه در مورد خطا رفتن تیرتون همونطور که بنده و جناب ولتاژ گفتند گفتیم این در مورد E و Q صدق میکنه نه اینکه به جلو تیر بزنی و همچنین ایم بات هم خودش بلخره 1 - 2 تا خطا میده 

ارسال شده در
24 دقیقه قبل، Founder گفته است:

دوست عزیز زمانی که مدیر میگه فیلم فایت رو بده یعنی یچیزی هست و یچیزی دیده که میگه بده تا اگر اشتباه کرده برطرف بشه اگر فیلمه فایتو نداری بگو تا مجازات بشی بیشتر از این کشش نده

و اینکه میگی اون لحظه بن نداده یا پیسی چک نکرده چون شما جرعت زدن چیت رو مدیر رو ندارید و اون موقع آف بوده و طبیعی کیلش دادید ولی ولتاژ رو غیر طبیعی

و اینکه در مورد رکورد کردنتون اینکه شما هلپری اصن باید لحظه به لحظه رکورد باشی تا هر اتفاقی که افتاد ضبط کنید و اینکه الان چه بسا در فایت بودید !

و اینکه در مورد خطا رفتن تیرتون همونطور که بنده و جناب ولتاژ گفتند گفتیم این در مورد E و Q صدق میکنه نه اینکه به جلو تیر بزنی و همچنین ایم بات هم خودش بلخره 1 - 2 تا خطا میده 

ادمین درخواست دفاعیه کردن نه فیلم . گاهی اوقات دفاعیه فقطو فقط فیلم نیست . همونطور که خودتون میگید چند تیر خطا رفت و اگر یه کم تایم پلی داشته باشید یا حتی جی تی ای آفلاین بازی کرده باشید متوجه میشید هرچی موتور نزدیک تر باشه دقت ایم db هم بیشتره و هرچی دورتر باشه دقت ایمdb ضعیف تر و از اونجایی که من باتوجه به صحبتاتون متوجه اگاه نبودن شما در رابطه با شناخت چیت ها شدم از دخالت و اسپم خودداری کنید.

ارسال شده در

درود

با توجه به بررسی های انجام گرفته این چیت از کار افتاده. به همین دلیل این پست رد خواهد شد.

فاصله پلیر تا جهت نقش مهمی در سنگین بودن دمیج خواهد داشت.

Closed

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...