رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @VoltageX

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Niklaus

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:helper

مدارک شکایت: 01b312_25Screenshot-2025-05-12-15-51-40-

اینجا طبق گفته خودش فلش سبز زمانی میاد بالای سر  که یا Aim یا silent aim که سخت مشخص میشه رو داریم - طبق این صحبت این بازیکن باید محروم بشه - 

دوست عزیز اگر این صحبت رو  رد کنی یعنی خودت رو زیر سوال بردی . 

https://uploadkon.ir/uploads/c9f512_251-huxb.mp4

اینجا هم که دیگه مشخصه - حتی حین chain شدن دستش روی راست کلیک گذاشته و نشانه سبز برای چند ثانیه هستش . 

توضیحات:

ادمین مربوطه: @Amir

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در
8 دقیقه قبل، EsTaLiN گفته است:

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @VoltageX

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Niklaus

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:helper

مدارک شکایت: 01b312_25Screenshot-2025-05-12-15-51-40-

اینجا طبق گفته خودش فلش سبز زمانی میاد بالای سر  که یا Aim یا silent aim که سخت مشخص میشه رو داریم - طبق این صحبت این بازیکن باید محروم بشه - 

دوست عزیز اگر این صحبت رو  رد کنی یعنی خودت رو زیر سوال بردی . 

https://uploadkon.ir/uploads/c9f512_251-huxb.mp4

اینجا هم که دیگه مشخصه - حتی حین chain شدن دستش روی راست کلیک گذاشته و نشانه سبز برای چند ثانیه هستش . 

توضیحات:

ادمین مربوطه: @Amir

اول اینکه از 4 تا تیر 3 تاش درواقع خطا رفت و فلش سبز در فایت های کلوز هم نمایان میشه، خود ادمین میتونه تست کنه، مورد مشکوک شما در پستی که بن شدید این بود که یکباره ایم شما 180 درجه چرخید و روی اسکین لاک شد

ارسال شده در

@Amir 

ایشون حرف های خودشو هم قبول نداره - 

درخواست محرومیت دارم . 

حالا می‌تونه هر نوع  Aim زده باشی که ضایع نباشه . 

باز میگم بر گرد به صحبتی که کردی 

و طبق صحبت خودت حین چیت داشتن این میاد حالا خدا می‌دونه aim هست یا غیر ... پس شما Cleo رو تا اینجا داری . 

ارسال شده در
14 دقیقه قبل، Niklaus گفته است:

avc_bandicam 2025-05-08 05-05-16-298.mp4 - یو آپلود

bandicam 2025-05-12 17-58-00-729.mp4 - یو آپلود

این دو فیلم نمایی از سطح بازی من همراه با منوی بازی samp addon ( لانچره ضد چیت ) پوشه بازی و تسک منیجر.

@Amir

@Amir
مگه فایل های غیر خوده بازی که دارای پسوند .asi بودن غیر مجاز نبود ؟

ارسال شده در
12 دقیقه قبل، Founder گفته است:

@Amir
مگه فایل های غیر خوده بازی که دارای پسوند .asi بودن غیر مجاز نبود ؟

فایل های مربوط به samp addon هست برای کاهش لگ در بازی که از اسمشون هم مشخصه برا چی هستن و مجدد در این پست هم میگم samp addon یک لانچر ضد چیته میتونید در موردش تحقیق کنید. با این حال درصورت نیاز فایلها به مدیریت ارسال میشه.

ارسال شده در

درود قصد دخالت ندارم فقط میخوای یه چیزایی آشکار بشه

https://uploadkon.ir/uploads/7cd512_25InShot-20250512-185823569.mp4

توی این صحنه که اسکینت وایساد چقدر خوب اسکرینت با حریف جابجا شد...

اینم بگم وقتی که توی این حالت قرار بگیری نمیتونی ایم بگیری و جابجا کنی

(وقتی کلیک راست بگیری نمیتونی جابجا کنی ایمتو)

جز اینه که چیز میز داری؟

@Amir

• Like 3
ارسال شده در
18 دقیقه قبل، Zodiac گفته است:

درود قصد دخالت ندارم فقط میخوای یه چیزایی آشکال بشه

https://uploadkon.ir/uploads/7cd512_25InShot-20250512-185823569.mp4

توی این صحنه که اسکینت وایساد چقدر خوب اسکرینت با حریف جابجا شد... @Amir

متوجه منظورتون نشدم توضیح بدید.

اگر منظورتون انیمیشن هست باید کامل روی خود اسکین قفل بشه اینجا نه اینکه پشت و جلو اسکین ایم بیوفته. و اینکه از پوشه بازی و تسک منیجر قویترین فیلم ممکنه.

ارسال شده در
38 دقیقه قبل، Niklaus گفته است:

متوجه منظورتون نشدم توضیح بدید.

اگر منظورتون انیمیشن هست باید کامل روی خود اسکین قفل بشه اینجا نه اینکه پشت و جلو اسکین ایم بیوفته. و اینکه از پوشه بازی و تسک منیجر قویترین فیلم ممکنه.

زمانی که داری فایت میدی یارو یه تیر زد اسکینت وایساد (ریکوردشم فرستادم)

و وقتی اسکین به این صورت وایمیسته شما هنگامی که کلیک راست میگیری نمیتونی ایم بگیری و جهت ایمتو تغییر بدی

شما چند صدم ثانیه قبل از اینکه اسکین وایسه کلیک راست گرفتی و بعدش اسکینتون وایساد و در همون ۲ ثانیه که اسکینتو وایساده بود و نمیتونستید تکون بخورید حریفتون چندین بار چپو راست شد و اسکرین شما باهاش رفت (در صورتی که وقتی در این حالت قرار بگیری نمیتونی ایمتو تفییر جهت بدی)

عالی بودی دوست عزیز

• Like 3
ارسال شده در

مثل بقیتون منم یه چیز بگم

الان اونجا که تیر بجور میخوره اسکین وایمیسته بعد نیکولاس که اسکرینش سمت یارو تغییر میکرد میگی چیت؟

دقت کن خواست تیر بزنه اسکینش وایساد و خب اگه واینمیستاد تیر میزد

بعدشم جدا این برو تست کن ببین میشه چرنوند یا نه

دنبال یه چیزین که فقط مجازات شه🤣

• Thanks 1
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، Zodiac گفته است:

زمانی که داری فایت میدی یارو یه تیر زد اسکینت وایساد (ریکوردشم فرستادم)

و وقتی اسکین به این صورت وایمیسته شما هنگامی که کلیک راست میگیری نمیتونی ایم بگیری و جهت ایمتو تغییر بدی

شما چند صدم ثانیه قبل از اینکه اسکین وایسه کلیک راست گرفتی و بعدش اسکینتون وایساد و در همون ۲ ثانیه که اسکینتو وایساده بود و نمیتونستید تکون بخورید حریفتون چندین بار چپو راست شد و اسکرین شما باهاش رفت (در صورتی که وقتی در این حالت قرار بگیری نمیتونی ایمتو تفییر جهت بدی)

عالی بودی دوست عزیز

این حالت زمانی اتفاق میوفته که هر دو پلیر همزمان بخوان تیر بزنن و فکر میکنی اگه فیلمم ایراد داشت آپلودش میکردم ؟من در جایگاهی قرار دارم که ارزش اون رو میدونم و اونقدر بی ارزش نیست که بخوام چیت بزنم،هر پستی میزارید رکورد میزارم براتون ولی از اونجایی که هدف دیگه ای دارید از رکورد های خودم ایراد میگیرید. فیلم های من درواقع فرقی با پیسی چک نداره از پوشه بازی تسک منیجر فیلم گرفته شده.

ارسال شده در
22 دقیقه قبل، Niklaus گفته است:

این حالت زمانی اتفاق میوفته که هر دو پلیر همزمان بخوان تیر بزنن و فکر میکنی اگه فیلمم ایراد داشت آپلودش میکردم ؟من در جایگاهی قرار دارم که ارزش اون رو میدونم و اونقدر بی ارزش نیست که بخوام چیت بزنم،هر پستی میزارید رکورد میزارم براتون ولی از اونجایی که هدف دیگه ای دارید از رکورد های خودم ایراد میگیرید. فیلم های من درواقع فرقی با پیسی چک نداره از پوشه بازی تسک منیجر فیلم گرفته شده.

حله منم اگه مثل تو بودم میومدم هرچی دارم پاک میکنم سمپ خامو میذاشتم هر فعالیتی هم که مربوط به این داستان توی لاگ سیستم بودم پاک میکردم 

• Like 2
ارسال شده در
14 دقیقه قبل، Zodiac گفته است:

حله منم اگه مثل تو بودم میومدم هرچی دارم پاک میکنم سمپ خامو میذاشتم هر فعالیتی هم که مربوط به این داستان توی لاگ سیستم بودم پاک میکردم 

کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد، ولی کسی که خودش رو زده به خواب رو نه!

توی فیلم سطح بازی همونه نه چیزی کم نه چیزی زیاد و پوشه بازی هیچ نوع چیتی داخلش نیست. اسپم های الکی شما فقط باعث بستن پست میشه.

• Thanks 1
ارسال شده در
20 دقیقه قبل، Niklaus گفته است:

کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد، ولی کسی که خودش رو زده به خواب رو نه!

توی فیلم سطح بازی همونه نه چیزی کم نه چیزی زیاد و پوشه بازی هیچ نوع چیتی داخلش نیست. اسپم های الکی شما فقط باعث بستن پست میشه.

اشکال نداره بذار بسته بشه

تو که از خداته عزیزم

• Like 1
ارسال شده در

درود.

فلش سبز مدرکی برای ثابت کردن ایم بات نیست. و دلیل بن شما این نبوده.

تمام کسانی که در این شکایت مداخله کردن اخطار دریافت خواهند کرد

بسته شد.

• in love 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...