HajMmd ارسال شده در 28 مرداد، 1398 ارسال شده در 28 مرداد، 1398 player aryan gft تقاضای معاوضه ماشین با دوخانه و 50 میلیون پول رو از من داشت من قبول کردم اما به من یک خانه داد و گفت خانه ی دومی رامیدم من ماشین رو دادم آرین به دلیل استفاده از چیت بن شد وقتی اومد گفتم که آرین من پشیمون شدم و گفتم که معامله نا تمام موند و من حاضرم که پول و خانه ی اونو در gs1تحویل بدم اما اون به دروغ گفت که ماشین رو فروختم الان من پلیر$SaRdaR$ تقاضای بررسی را دارم و میخواهم که پلیرARYAN GFT ماشین من رو پس گردانده و من نیز خانه و پول را به او بازگزدانم من درباره این موضوع ..MAHDI.. را به عنوان شاهد انتخاب میکنم امیدوارم تمامی کاربران حمایت کرده و مدیریت سرور رسیدگی کنندمن ماشین رو بهش دادم و اون فقط یک خونه به من داده لطفا رسیدگی کنید و حق چیتر ها رو کف دستشون بزارید
Nadder_Shah ارسال شده در 28 مرداد، 1398 ارسال شده در 28 مرداد، 1398 ببینید دوست عزیز اول اینکه تحمت کلاه برداری نزنید دوم اینکه من هزاران بار گفتم بیاید house دوم رو بدم و شما اصلا جواب من رو ندادید و اینکه معامله انجام شده و ازش 3 روز میگذره الکی نیست که هر موقع خواستی بگی نمیخوام من هنوز هم میگم بیاید house رو بدم و شکایت الکی نکنید الان صاحب اون ماشین بنده هستم
HajMmd ارسال شده در 28 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 28 مرداد، 1398 در 19 دقیقه قبل، ARyaN.[GFT]. گفته است : ببینید دوست عزیز اول اینکه تحمت کلاه برداری نزنید دوم اینکه من هزاران بار گفتم بیاید house دوم رو بدم و شما اصلا جواب من رو ندادید و اینکه معامله انجام شده و ازش 3 روز میگذره الکی نیست که هر موقع خواستی بگی نمیخوام من هنوز هم میگم بیاید house رو بدم و شکایت الکی نکنید الان صاحب اون ماشین بنده هستم اولا من دوست شما نیستم دوما من خونه دومم رونگرفته بودم که معامله تموم شه سوما من خونه هارو نمیخوام حالا پلیر ها قضاوت کنن که حق باکیه اگر من دوتا خونه رو از شما گرفته بودم معامله تمام شده بود و من حق اعتراض نداشتم اما الان من میخوام که ماشینم رو بدی و پول و یک خونه تو دریافت کنی
Nadder_Shah ارسال شده در 29 مرداد، 1398 ارسال شده در 29 مرداد، 1398 در 11 ساعت قبل، $SaRdaR$ گفته است : اولا من دوست شما نیستم دوما من خونه دومم رونگرفته بودم که معامله تموم شه سوما من خونه هارو نمیخوام حالا پلیر ها قضاوت کنن که حق باکیه اگر من دوتا خونه رو از شما گرفته بودم معامله تمام شده بود و من حق اعتراض نداشتم اما الان من میخوام که ماشینم رو بدی و پول و یک خونه تو دریافت کنی الان دیگه دومین خونه رو هم دادم
WexyPow ارسال شده در 29 مرداد، 1398 ارسال شده در 29 مرداد، 1398 درود همانطور که در زمان معامله بین طرفین ادمینی بین شما حضور نداشت و اینکه شخص طرف مقابل مشکلی با کامل کردن معامله ی به توافق رسیده ندارد شما 2 راه دارید 1: یا از خیر موارد مانده بگذرید 2: یا معامله ی خودتون رو کامل کنید (اگر در صورت موافقت شما این شخص به شما موارد گفته شده را انتقال ندهد مقصر است) ✔️موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده