Delester ارسال شده در 19 خرداد، 1404 ارسال شده در 19 خرداد، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @(Phantom) نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Sina نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : شاهد ندارم مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:رنک نداره مدارک شکایت: توضیحات: درود بنده حدود ۱ سال پیش در سرور پلی میدادم و بعد رفتم الان بعد ۱ سال اومدم و دیدم بن شدم و اصلا هیچ توهینی نه به کسی و نه به سرور کردم الان میخوام ببینم آن بن میشم یا خیر؟
Delester ارسال شده در 19 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 19 خرداد، 1404 اینم بگم که پسورد اکانت دست یک نفر دیگه هم بوده که احتمالا اون وارد اکانت شده و اینکارو کرده
MrTakPar ارسال شده در 19 خرداد، 1404 ارسال شده در 19 خرداد، 1404 سلام، درخواست شما تایید شد. موضوع توسط تیم مدیریت بررسی خواهد شد و نتیجه نهایی به شما اطلاع داده میشود. لطفاً تا پایان بررسی صبور باشید. با احترام، 1
Delester ارسال شده در 21 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 21 خرداد، 1404 درود، الان اکانت بنده آن بن میشه یا نه؟
MrTakPar ارسال شده در 22 خرداد، 1404 ارسال شده در 22 خرداد، 1404 سلام، درخواست شما بررسی شد و با آن موافقت گردید. لطفاً از این پس در چارچوب قوانین سرور فعالیت داشته باشید تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود. با آرزوی موفقیت 1
ارسالهای توصیه شده