رفتن به مطلب

aim bot gharibnavaz

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Meoow

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @GharibNavaz

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 323

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:

مدارک : ***************

توضیحات: مثل minigun دمیج داد

ادمین مربوطه: @MrTakPar

arenagame_samp
ارسال شده در

بنده بعد خیلی وقت اومدم و هنوز رکوردر اوک نکردم 

اما 

اینو بگم که من ساکن ایستادم و نشونه رو گرفتم سمت جایی که قراره خودشو نشون بده و ۴ ۴ رو خالی کردم . همون لحظه به  ادمین ها هم گفتم که PC check کنن . 

اگر هم مدیریت هم اینو چیت تشخیص داد ٫  مشکلی نداره بنده از دفعات بعد با رکورد درگیر میشم تا همچین سوءتفاهمی پیش نیاد . 

نکته : ( Deagle شات خودش یجوری stun هست و آرمور زیادی هم نداشتی پس زیاد چیز عجیبی نبوده با ۴ ۴ ) 

نکته : ( داش تکلیف رو روشن کن الان تایتل رو زدی aim بعد توضیحات شکایت minigun ? یعنی fast shot ? )

نکته : ( رکوردش روی دور آهسته مشاهده کنید تمام شات ها درست دمیج دادن و تمام شات ها خورده ) 

یا حق 

ارسال شده در

سلام
وقت بخیر،

ویدیوی ارسال‌شده از طرف شاکی به‌دقت بررسی شد و با توجه به نحوه وارد شدن دمیج‌ها از فاصله نسبتاً زیاد ، مورد مشکوک به استفاده از aim-bot تشخیص داده شد.

@GharibNavaz از سمت شما مدرک تصویری برای دفاع ارائه نشد و توضیحات بدون پشتوانه‌ تصویری در این مورد کفایت نمی‌کنه. ، در چنین شرایطی مدرک تصویری ارائه‌شده توسط شاکی ملاک تصمیم‌گیری قرار می‌گیره.

بر همین اساس، اکانت شما به مدت 2 روز بن خواهد شد. لطفاً برای دفعات بعدی حتماً با رکوردر فعال وارد سرور بشید تا در صورت بروز شکایت، امکان بررسی دقیق‌تر فراهم باشه.

همچنین از شاکی @Meoow هم تقاضا می‌شه در آینده برای ارسال فیلم از آپلودر مناسب‌تری استفاده کنن تا بررسی صورت بگیرد .

با احترام.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...