Meoow ارسال شده در 20 خرداد، 1404 ارسال شده در 20 خرداد، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Meoow نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @GharibNavaz نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 323 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک : *************** توضیحات: مثل minigun دمیج داد ادمین مربوطه: @MrTakPar
GharibNavaz ارسال شده در 20 خرداد، 1404 ارسال شده در 20 خرداد، 1404 بنده بعد خیلی وقت اومدم و هنوز رکوردر اوک نکردم اما اینو بگم که من ساکن ایستادم و نشونه رو گرفتم سمت جایی که قراره خودشو نشون بده و ۴ ۴ رو خالی کردم . همون لحظه به ادمین ها هم گفتم که PC check کنن . اگر هم مدیریت هم اینو چیت تشخیص داد ٫ مشکلی نداره بنده از دفعات بعد با رکورد درگیر میشم تا همچین سوءتفاهمی پیش نیاد . نکته : ( Deagle شات خودش یجوری stun هست و آرمور زیادی هم نداشتی پس زیاد چیز عجیبی نبوده با ۴ ۴ ) نکته : ( داش تکلیف رو روشن کن الان تایتل رو زدی aim بعد توضیحات شکایت minigun ? یعنی fast shot ? ) نکته : ( رکوردش روی دور آهسته مشاهده کنید تمام شات ها درست دمیج دادن و تمام شات ها خورده ) یا حق
MrTakPar ارسال شده در 20 خرداد، 1404 ارسال شده در 20 خرداد، 1404 سلام وقت بخیر، ویدیوی ارسالشده از طرف شاکی بهدقت بررسی شد و با توجه به نحوه وارد شدن دمیجها از فاصله نسبتاً زیاد ، مورد مشکوک به استفاده از aim-bot تشخیص داده شد. @GharibNavaz از سمت شما مدرک تصویری برای دفاع ارائه نشد و توضیحات بدون پشتوانه تصویری در این مورد کفایت نمیکنه. ، در چنین شرایطی مدرک تصویری ارائهشده توسط شاکی ملاک تصمیمگیری قرار میگیره. بر همین اساس، اکانت شما به مدت 2 روز بن خواهد شد. لطفاً برای دفعات بعدی حتماً با رکوردر فعال وارد سرور بشید تا در صورت بروز شکایت، امکان بررسی دقیقتر فراهم باشه. همچنین از شاکی @Meoow هم تقاضا میشه در آینده برای ارسال فیلم از آپلودر مناسبتری استفاده کنن تا بررسی صورت بگیرد . با احترام.
ارسالهای توصیه شده