GharibNavaz ارسال شده در 23 خرداد، 1404 ارسال شده در 23 خرداد، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrTakPar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/6aba13_25Pack-mod-gheyr-Mojaz.mp4 https://uploadkon.ir/uploads/698913_25Pack-Mod-ghyer-Mojaz.mp4 توضیحات: @HaDi @MohammadReza تو سایت از من شکایت شده هنوز من مدرک نزاشتم ایشون منو بن داده - میخواستم این مدرک ها رو بزارم - به چه دلیل بن دادی؟
GharibNavaz ارسال شده در 23 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1404 فقط رنک بالا تر رسیدگی کنه - این چه وضعشه ؟ الان از من شکایت شده بدون این که ۲۴ ساعت مهلت آپلود رکورد بزاره بن داده - و اینکه ایشون پک غیر مجاز @The[Rz] ندیدی ؟ ندیدی که آب و هوا تو اون تایم نباید بنفش باشه ؟ Field of view رو ندیدی ؟ recoil رو که default نیس رو ندیدی؟ در کل باید رسیدگی بشه ایشون بی دلیل بنده رو ۳ روز بن داده باید خسارتشو هم بده . میتونستی pc check کنی - بعدش این پک مودی که این داره هزار چی تو پوشه gta هس . نه aim بوده نه less من از رنک بالا تر درخواست رسیدگی دارم -
WilliamButcher ارسال شده در 23 خرداد، 1404 ارسال شده در 23 خرداد، 1404 2 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: فقط رنک بالا تر رسیدگی کنه - این چه وضعشه ؟ الان از من شکایت شده بدون این که ۲۴ ساعت مهلت آپلود رکورد بزاره بن داده - و اینکه ایشون پک غیر مجاز @The[Rz] ندیدی ؟ ندیدی که آب و هوا تو اون تایم نباید بنفش باشه ؟ Field of view رو ندیدی ؟ در کل باید رسیدگی بشه ایشون بی دلیل بنده رو ۳ روز بن داده باید خسارتشو هم بده . azizam ghavanino bekhon hargone mod ke advance be player bede gheyr mojaze field of view ke mal manitore
WilliamButcher ارسال شده در 23 خرداد، 1404 ارسال شده در 23 خرداد، 1404 5 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: فقط رنک بالا تر رسیدگی کنه - این چه وضعشه ؟ الان از من شکایت شده بدون این که ۲۴ ساعت مهلت آپلود رکورد بزاره بن داده - و اینکه ایشون پک غیر مجاز @The[Rz] ندیدی ؟ ندیدی که آب و هوا تو اون تایم نباید بنفش باشه ؟ Field of view رو ندیدی ؟ در کل باید رسیدگی بشه ایشون بی دلیل بنده رو ۳ روز بن داده باید خسارتشو هم بده . alan mn rang abo hava ro avaz krdm behem less dmg dade ya god mod am karde nmidonm auto 2-2 behem dade ya harchi dige ?
GharibNavaz ارسال شده در 23 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1404 اسپم نکن تا رسیدگی بشه تو که وضعیتت مشخصه ۱- اول اینکه به من گفتن aim که ایشون اصلا نزاشته من مدرک بزارم - بعد این چه عجله ای در بن بود که انقدر زود برسی شد و بن دادی ؟ ۲- ادمینی که انقدر خوب تشخیص میدی چیت رو ۳ ثانیه بن میدی. پک غیر مجاز رو ندیدی؟
MrTakPar ارسال شده در 23 خرداد، 1404 ارسال شده در 23 خرداد، 1404 با سلام، در ویدیوی ارسالی توسط فرد شاکی، بهوضوح مشاهده میشود که شما از چیت Less Damage استفاده کردهاید؛ چرا که میزان دمیجی که دریافت میکنید بهصورت غیرطبیعی و منفی (Damage: -0) ثبت شده است. بنابراین، نیازی به ارائه رکورد از سمت شما وجود ندارد. همچنین، در خصوص ادعای مطرحشده مبنی بر استفاده شاکی از مودهای غیرمجاز، موضوع بهصورت دقیق بررسی خواهد شد. در صورت اثبات تخلف، اقدامات لازم مطابق با قوانین سرور در مورد ایشان نیز انجام خواهد گرفت. لطفاً از ارسال پیامهای مکرر و اسپمگونه در این رابطه خودداری فرمایید . با احترام .
Peace ارسال شده در 24 خرداد، 1404 ارسال شده در 24 خرداد، 1404 مگه در بخش اطلاعیه های سرور نزده پست گذاشتن به فینگلیش غیر مجازه ؟ قانونش برداشته شده ؟ یا فقط رو ما صدق میکنه ؟ اون جی تی ای هم که The Rz داره برید سرچ کنید Gta In Desc میاره براتون اون جی تی ای دارای Cleo - Modloader - SampFuncs داره و انیمیشین دیگل هم برش داده بخاطر همین خیلی سریع میشه سی باگ زد و این پک دارای خیلی چیز های دیگه هم هست ! 1 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری