GharibNavaz ارسال شده در 23 خرداد، 1404 ارسال شده در 23 خرداد، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrTakPar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات: برای بار دوم هست که داری بدون برسی و غلط و نا عادلانه تصمیم میگیری و شکایتت رو میبندی . اگه نا حقی هست که اوکی خوش گذشت - سمپ هست دوست عزیز باگ داره - با این وضعیت اینترنت حالا یا من لگ بودم نه یا اون در کل هیچ چیتی نبوده و هر موقع آماده pc check هستم اما این @The[Rz] با این که پک غیر مجاز داره خوش خورم رکورد هم میده . ما که رفتیم ولی اینجوری سره پلیر ها نیارید با رفیق بازی . یا حق
GharibNavaz ارسال شده در 23 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1404 https://uploadkon.ir/uploads/698913_25Pack-Mod-ghyer-Mojaz.mp4 چرا این رکورد رو نذاشتی ؟ @The[Rz] چون توش خوب دمیج خوردم ؟ شما چرا این رکورد رو ندیدی ؟ آقایی که میگی less دارم @MrTakPar رکورد این فایت رو بزار میدونم که همشو rec بودی @MohammadReza مدیریت کن - چرا باید سریع و عجولانه یه ادمین بن بده - تازه بنده ۲ رکورد رو گذاشتم ولی اون ترسید اون یکی رکورد رو بزاره میاد میگه که در مورد گفته های من در مورد پک غیر مجاز ایشون رسیدگی میشه - داش خوب تو ۲ دقیقه منو بن دادی بدون اینکه بزاری من مدرک بدم بعد اون نیاز به تصمیم گیری داره؟
GharibNavaz ارسال شده در 23 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 1404 بخدا اولش فکر میکردم شوخی میکنی نه انگار جدی جدی یه خبری هست آقای محترم خودتو زدی به اون راه ؟ gta deck میدونی چیه ؟ اون رکوردی که گذاشته / آب و هوایی که تغییر داده / اون پایین سمت راست رو میبینی keyboard تو رکوردش اطلاع داری نیاز به فایل asi. cleo هست ؟ filed of view کی مثل اینه ؟ حتی recoil رو ندیدی defualt نیس ؟ داش این حرف مال الان نیس که بیای ۲ تا شکایتت رو ببندی / مهلت ندید پلیر رکورد بزاره / بعد بگی اصلاح میکنم .
MrTakPar ارسال شده در 23 خرداد، 1404 ارسال شده در 23 خرداد، 1404 سلام و وقت بخیر، در پاسخ به شکایتی که از بنده مطرح شده لازم میدونم چند نکته رو به صورت شفاف توضیح بدم: قبل از هر چیز، تأکید میکنم که هیچگونه رفاقت یا پارتیبازی در تصمیمگیریهای من وجود نداره و تمام اقداماتی که انجام میدم، صرفاً بر اساس مدارک و مستندات موجود هست. در ویدیویی که ارسال شده، نشانههای واضحی از استفاده از چیت Less Damage دیده میشه که بررسی دقیق اون منجر به تصمیمگیری شد. با این حال، من همیشه سعی میکنم با نهایت انصاف و دقت برخورد کنم و اگر اشتباهی از سمت من صورت بگیره، حتماً پذیرا هستم و اصلاحش میکنم. هدف من حفظ عدالت در سرور هست و هیچ تفاوتی بین پلیرها قائل نیستم. هرچند مدرک ارسالشده در ظاهر بسیار معتبر به نظر میرسید، اما بهدلیل برخی مشکلات فنی و نوسانات اینترنت، در نهایت تصمیم بر آن شد که اکانت شما از حالت بن خارج شود تا از هرگونه بیعدالتی احتمالی جلوگیری شود. در پایان، امیدوارم که ناراحتی یا سوءتفاهمی نسبت به من نداشته باشید. قول میدم که هیچ تصمیمی خارج از چهارچوب قوانین و بدون بررسی کافی گرفته نخواهد شد. با احترام.
ارسالهای توصیه شده