رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @HazMaT 
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Amir
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Chief Helper
مدارک شکایت: sa-mp-014_m6mt.png

همچنین مدرک بعدی هم : screenshot_2025-06-15_143941_bfmf.png
توضیحات: ایشون از من خواستن که پیسی چک بشم و منو فریز کرد گفتم که آقای علی من انی دسک ندارم و بعدش گفتن نصب کنید وقتی از سمپ اومدم بیرون رفتم انی دسک نصب کردم و برگشتم به سرور دیدم عه بن شدم به مدت 2 روز آقای علی وقتی که بنده هنوز نه هیچی کردم نه چیزی چرا بی دلیل بن الکی میزنین و دلیلتونم نوشتین Left in Pc Check واقعا نمیفهمم 
از شما انتظارات بیشتری داشتم حتی تو تلگرامتونم میخواستم بگم بیاین پیسی چکم کنین ولی خب وقتی تو تلگرامم جواب نمیدین دیگه چیکار کنیم

لطفا آقای محمدرضا لطف کنین و بررسیات لازم رو انجام بدین ممنون میشم ❤️
@MohammadReza

arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام،
با توجه به شکایت مطرح‌شده توسط شما در انجمن، توضیحات زیر جهت شفاف‌سازی ارائه می‌شود:

طبق قوانین سرور در بخش کنترل سیستم (PC-Check)، بازیکنان موظف هستند در صورت درخواست ادمین برای بررسی سیستم، همکاری کامل داشته باشند. این قوانین به شرح زیر است:

در صورت تقاضای ادمین برای کنترل سیستم، بازیکن ملزم به همکاری است.

بازیکنان باید نرم‌افزارهای موردنیاز (مانند AnyDesk) را نصب کرده و آماده همکاری باشند.

در صورت عدم همکاری، خروج از سرور در حین فرایند PC-Check، یا ایجاد تأخیر غیرموجه، بازیکن ممکن است طبق قوانین سرور از 3 تا 5 روز از سرور محروم شود.

• قوانین کنترل سیستم PC-Check
    • فرایند کنترل سیستم برای برطرف شدن شک ادمین ها بر پلیر ها اتفاق میوفتد. در صورت تقاضای ادمین برای کنترل سیستم شما، شما ملزم به همکاری با وی هستید. 
    • برای انجام سریعتر فرایند کنترل سیستم شما ملزم هستید نرم افزار TeamSpeak ، Ammyy Admin  و AnyDesck را بر روی سیستم خود نصب داشته باشید.
    • برای حفظ امنیت حساب کاربری و اطلاعات شما ما این حق را برای شما در نظر گرفته ایم و دسترسی به سیستم شما فقط برای عده  خاصی از ادمین های با تجربه ممکن است.
    • در صورت عدم همکاری شما با ادمین در فرایند کنترل سیستم یا خروج از سرور  یا معطل کردن ادمین و ایجاد مشکلات اینگونه از 3 تا 5 روز از سرور محروم خواهید شد.
    • نکته: تنها ادمین هایی که داخل تیم کارکنان سرور هستند و رنک Manager و بالاتر دارند میتوانند سیستم شخصی کاربران را کنترل کنند.

بر اساس گزارش دریافتی، شما در حین فرایند PC-Check از سرور خارج شده‌اید. این اقدام طبق قوانین سرور به‌عنوان عدم همکاری تلقی شده و منجر به اعمال محرومیت 2 روزه برای شما شده است.

در مورد ادعای شما مبنی بر عدم نصب بودن AnyDesk، توجه داشته باشید که خروج از سرور در حین فرایند PC-Check، حتی برای نصب نرم‌افزار، بدون هماهنگی قبلی با ادمین، نقض قوانین محسوب می‌شود. پیشنهاد می‌شود در چنین مواردی، پیش از خروج از سرور، موضوع را به‌صورت واضح با ادمین هماهنگ کنید تا از سوءتفاهم جلوگیری شود.

همچنین، در خصوص عدم پاسخ‌گویی در تلگرام، از شما عذرخواهی می‌کنیم. با این حال، برای رسیدگی به شکایات و مسائل مربوط به سرور، انجمن رسمی بهترین محل برای مطرح کردن مشکلات است که شما نیز از همین طریق اقدام کرده‌اید.

ما متعهد به اجرای قوانین به‌صورت عادلانه هستیم و از شما درخواست می‌کنیم در آینده با رعایت کامل قوانین و هماهنگی با ادمین‌ها، از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنید. در صورت وجود هرگونه سؤال یا نیاز به توضیحات بیشتر، می‌توانید از طریق انجمن با ما در ارتباط باشید.

با احترام.

• Like 1
ارسال شده در

با سلام.
با تشکر از پارسا بابت توضیحات کامل.
من فقط مدارک رو ارائه میدم
مدارک قابل توجه برای پی سی چک:
https://uupload.ir/view/pc_checkk_rqbv.mp4/
https://uupload.ir/view/pc_check_2_yep1.mp4/

همانطور که توی فیلم پیداس اتو ۲ ۲ این پلیر کاملا پیداس.
اما بازم تصمیم گرفتم با پی سی چک شک خودمو برطرف کنم
هنگامی که درخواست ایپی کردم ازشون
از سرور لفت دادن
که اگر قوانین رو خونده باشند به هیچ عنوان خروج از بازی هنگام پی سی چک مجاز نیست
چون میشه فایل هارو جا به جا یا پاک کرد
https://s6.uupload.ir/files/sa-mp-043_egm0.png

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...