Peace ارسال شده در 3 تیر، 1404 ارسال شده در 3 تیر، 1404 آقا قضیه از اینه که من داشتم با خودم فکر میکردم دیدم مثلا منی که کلن دارم با کمپ حیفه که کلن رو دیلیت کنم. بتونم کلن رو انتقال بدم به فردی دیگر ! در ازای این انتقال یه هزینه ای گرفته بشه مثله گلد یا ... @MohammadReza چون معمولا این خواسته ی خیلی از پلیرا بوده تاحالا ام کسی نزاشته گفتم من بزارم 1 1 1 1 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 3 تیر، 1404 مدیرکل ارسال شده در 3 تیر، 1404 درود در اپدیت جدید هزینه کمپ و امکانات ان پس از حذف بازگشت داده میشود 1
Barad_Deep ارسال شده در 3 تیر، 1404 ارسال شده در 3 تیر، 1404 درود.بنده همین دیروز کلن دیلیت کردم میخاستم ببینم این برگشت گلد کمپ به منم میرسه؟ با تشکر.
BlooDFuRy ارسال شده در 3 تیر، 1404 ارسال شده در 3 تیر، 1404 5 ساعت قبل، MohammadReza گفته است: درود در اپدیت جدید هزینه کمپ و امکانات ان پس از حذف بازگشت داده میشود درود منظور ایشون این هست که تو آپدیت های جلوتر یک چیزی اضافه کنید که ما بتونیم انتقال مالکیت کمپ رو داشته باشیم
Peace ارسال شده در 3 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 3 تیر، 1404 ابن آپدیت هم کاربردی و جالبه، ولی منظور من چیزه دیگه ای بود انتقال کلن به فردی یا اکانتی دیگر به همراه کمپ و .... حالا جزئیاتی رو هم میشه اضافه کرد مثله اینکه پولی از گیرنده (مقصد) دریافت شود و هزاران مورد دیگر 2 1 1 1 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 3 تیر، 1404 مدیرکل ارسال شده در 3 تیر، 1404 انتقال مالکیت به دلیل وجود تاپ کلن و گنگ زون امکان پذیر نیست و این اسکورها متعلق به کلن لیدر است و به دلیل سوء استفاده احتمالی هایی که امکان دارد، قابل اجرا نیست. در خصوص بازگشت طلای کلن های حذف شده قبل از آپدیت لحاظ نمیگردد زیرا باعث افزایش لود پشتیبانی میشود و این فیچر یا آپدیت در آپدیت جدید فقط دردسترس است. 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری