رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrTakPar
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : 
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon
مدارک شکایت:  https://uploadkon.ir/uploads/fe1625_25gta-sa-2025-06-25-06-15-45-857.mp4     ساعت و زمان تلپورت    ۴۶ : ۱۶ 
توضیحات: در اینجا که داشتم دمیج میدادم سریع Tp کردن و براش سوال هم نبود که چه کسی داشت دمیج میداد . داخل map هم مشخصه که Tp میشن و در مدرک بعدی خودشو نشون میدم .

مدرک شکایت : 79be25_25Abuse.png

ساعت و زمان تلپورت            ۴۷ : ۱۶ 

اینجا من سریع از طریق /jado رفتم به madan و ببینید Tp انجام شده . به زمان ویدیو و ساعت در ویدیو و ss دقت کنید . 

@Amir @HaDi رسیدگی بشود . 

• Haha 1
arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام
در رابطه با شکایتی که از بنده ثبت شده چند نکته لازم به توضیح است:

اولاً، در ویدیوی ارسالی شما که به‌عنوان مدرک قرار داده‌اید، حتی نام من در ابتدای فیلم مشخص نیست و مدرک ارائه‌شده از این نظر فاقد اعتبار لازم است.

ثانیاً، در فیلم دوم نیز هیچ‌گونه درگیری‌ای میان من و شما وجود نداشته و در لحظه‌ای که دوست خود را bring کردم، فاصله‌ی زیادی از شما داشتم و هیچ‌گونه آسیبی نه از سمت شما به من وارد شده و نه از سمت من به شما. در واقع، هر دو وضعیت سلامتی‌مان (HP) کامل بوده که این موضوع به‌وضوح در فیلم مشهود است. بنابراین ادعای شما مبنی بر فرار با cmd در حین درگیری نیز فاقد صحت است.

با توجه به موارد فوق، به نظر می‌رسد هدف اصلی شما نه احقاق حق، بلکه بهانه‌جویی و تلاش برای سواستفاده از سیستم گزارش‌دهی سرور است.

در نهایت، با توجه به اینکه خود شما امروز با کلن Faze در منطقه‌ی Zone همکاری داشتید، که این اقدام برخلاف قوانین سرور است، و از آنجا که فراموش کردم جریمه‌ی مربوطه را همان زمان اعمال کنم، شما به مدت ۲۰ دقیقه در زندان قرار خواهید گرفت.

با احترام

• Like 1
ارسال شده در

فقط به ادمین مربوطه @Amir @HaDi 

1- بعد از Tp  مپ رو نگاه کنید - آرمی منتقل میشه به Madan 

۲- بعدشم رفتم Madan که دیگه سوالی برای کسی پیش نیاد . 

3 - اینجا داری بازی با کلمه می‌کنی ؟ @MohammadReza ,لطفاً لاگ سرور چک بشه چون اینجا دیگه بحث Tp و فرار نیست - بحث دروغ گفتن هست - لطفاً لاگ سرور چک بشه در اون تایم تا ببینم شما چرا نمیخوای قبول کنی - اگر بحث چیز دیگه ای بود نیاز به لاگ نیست اما حالا باید ببینیم شما به عنوان یه فالکون راست گفتی ؟ و الان داری میگی که شما نبودی 

( حتما درخواست چک کردن لاگ سرور (دلیل  با رکورد و ss فالکون به من میگن دروغه ) )

۴ - @Amir الان میشه به من توضیح بدید چه ربطی داشت داخل این شکایت اومده میگه شما در زون همکاری کردید با کلن Faze ( بدون مدرک ) و Jail باید بشی ؟ 

الان هرکی این شکایت رو ببینه متوجه میشه ایشون داره انگار جبران می‌کنه این شکایت رو با jail - 

بعد یه سوال دیگه٫ الان باید یادت بیاد من همکاری کردم بدی jail ? ببینید عدالت زمانی برقرار میشه که یک ادمین مشکلی با هیچ پلیری نداشته باشه که ایشون برعکس هست .  

ارسال شده در

بعدش چرا خودتو میبری زیر سوال ؟ یک ساعت نیست که ازت شکایت شده که همون جا داری با دزد ها همکاری می‌کنی بیرون از Zone و همونجا هستی .

مدیریت خودش خوب بلده تصمیم بگیره و صحبت بدون پشتوانه رو متوجه میشن 

ارسال شده در

من بدون وانتد بودم و منو برینگ داده.

در ضمن فایتی نبود که اصلا الان اسکرین گزاشتی برینگ داده. پس بازم مشکلی نداره.

در ضمن همکاری هم حساب نمیشه که ایشون عضو کلن FazeTeam هست.

من الان مشکلت رو نمیفهمم میشه بگی و یکم بیشتر توضیح بده چون این همه طولانی نوشتی و اصلا واضح نیست!

• Like 1
ارسال شده در

پیش از هر چیز لازم می‌دانم اعلام کنم که صرف‌نظر از اینکه پلیر حاضر در مدرک بنده باشم یا خیر، مستند ارائه‌شده از سوی شما فاقد اعتبار است؛ چرا که در تصویر ارائه‌شده هیچ‌گونه نام یا نشانی از بنده دیده نمی‌شود. متأسفانه درک این مسئله برای شما دشوار به نظر می‌رسد.

در خصوص موضوع دشمنی نیز، این شما هستید که با ارسال شکایات مکرر و بی‌اساس به دنبال دشمن‌تراشی و ایجاد فضای تنش در سرور هستید. دلیل اصلی ناراحتی شما آن است که بنده طبق قوانین سرور، شما را دو مرتبه به دلیل استفاده از چیت از سرور بن کرده‌ام.

در رابطه با موضوع برینگ نیز توضیح می‌دهم که پیش از تلپورت شما به منطقه کوه، بنده در آن محل حضور داشتم و دوستم را برینگ کردم. هیچ‌گونه درگیری یا فایتی بین ما رخ نداده است.

همچنین، در خصوص جیل، دلیل اقدام انجام‌شده به‌صورت شفاف در همین‌جا اعلام شد تا در جریان موضوع باشید.

در نهایت، این شکایت تا زمان بررسی و پاسخ نهایی از سوی مدیرکل سرور بسته می‌شود. لطفاً توجه داشته باشید که مدیرکل امکان پاسخ‌گویی به شکایت حتی پس از بسته شدن آن را نیز خواهد داشت.

با احترام

• Like 1
ارسال شده در

درود
با توجه به مدارکی که ارسال کردین درگیری ای بین شما و ایشون وجود نداشته اما درعکس بعدی که قراردادین مدارک قابل قبول میباشد این ادمین به مدت 15 دقیقه جیل خواهند شد. 

اینم اضافه کنم درمورد شکایتی که تو سایت ارسال میکنید لطف کنید یک مطلب ارسال کنید و منتظر پاسخ باشین اسپم بی جهت به روند شکایت کمکی نمیکنه

مورد آخر اینکه همکاری ها با توجه به مدارک کافی باید اثبات شوند مدارکی مبنی بر اینکه شما همکاری کردین وجود نداره درنهایت برخورد جیلی که ادمین فرمودند درست نیست

Closed

• Like 2
  • Thanks 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...