رفتن به مطلب

Abuse Mojadad mrtakpar

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrTakPar
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Fandogh
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon 
مدارک شکایت:

d7d126_25No-Help-1.png

@MohammadReza  @Amir  @HaDi عرض ادب 

مدیریت عزیز اولین شرط staff شدن اخلاق و کمک به پلیر ها هست که ایشون احساس میکنم خصومت شخصی داره نه تنها با من بلکه هرکی شکایت کنه ازش .  

داخل  این ساعت بنده باگ شدم تو زمین  - از ساعت ۱۴ : ۱۷  تا ۱۷ : ۱۷ من ایشون رو پین میکردم اصلا جواب نمیداد با اینکه آنلاین بود و درخواست کمک داشتم ازش . خوب به من نمیتونه کمک بده ولی اون وسط میتونه به هم کلنیش bon خرید بده - جالبه .....

دقت : داخل تایم چت دقت کنید : ۱۱ : ۴۵ : ۰۶  یه کمک خواستم  -    ۳۵ : ۴۵ : ۰۶ بازم کمک خواستم  ( و اون وسط فقط bon هم کلنی رو میده ) 

654326_25No-Help-2.png

خوب حالا اینجا  تایم  ۱۶ : ۱۷  که بنده باید چون ایشون @MrTakPar کمک نمیده - به @Fandogh ایشون گفتم منو کیل بده  . 

توضیحات: @MohammadReza @Amir  @HaDi

arenagame_samp
ارسال شده در

🔹 اولاً، ارائه BON به پلیرها جزو وظایف اجباری استاف نیست و صرفاً یک امکان حمایتی‌ست که در شرایط خاص و طبق صلاحدید داده می‌شود. اینکه این قابلیت برای پلیر خاصی استفاده شده، هیچ ارتباطی به موضوع کمک‌رسانی به شما ندارد.

🔹 ثانیاً، شما هیچ مدرک معتبری از حضور بنده در لحظه و عدم پاسخ به درخواست خود ارائه نکرده‌اید. دقیق حضور ادمین و یا لیست ادمین‌های آنلاین ضمیمه نشده، بنابراین شکایت شما فاقد اعتبار لازم است.
همچنین این احتمال وجود دارد که بنده شما را ریسپاون کرده باشم، که در حال بررسی تصاویر خود هستم. با این حال، اگر چنین اقدامی صورت نگرفته باشد، بدون شک به یکی از دو دلیل زیر بوده است: یا در آن لحظه در وضعیت AFK قرار داشته‌ام، یا پیام شما را مشاهده نکرده‌ام.

پیشنهاد می‌شود در صورت بروز مشکل مشابه، از طریق /report همراه با مدرک کافی اقدام نمایید تا تیم مدیریت بتواند به شکایت شما به شکل رسمی رسیدگی کند.

تا پاسخ رنک بالاتر بسته میشود 
سپاس از همکاری شما.

• Haha 1
ارسال شده در

درود

با توجه به بررسی مدارک ارسالی وضعیت آنلاین بودن ادمین خاطی مشخص است که آنلاین است.

با این وجود باتوجه به شلوغ بودن پیام های رنک های بالا احتمال دارد پیام شمارو ندیده باشند و از این بابت متاسفیم.

مطمئن باشید کمک به پلیر و پیشرفت سرور اصلی ترین هدف تیم استف هست و خواهد بود از این بابت نگران نباشید.

در این خصوص به ادمین خاطی اخطارات لازم داده شد.

بسته شد.

• Like 2
  • Haha 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...