wildamir ارسال شده در 5 تیر، 1404 ارسال شده در 5 تیر، 1404 نام کسی که شکایت دارد: Cheater_Azam نام کسی/کسانی که ازش شکایت دارد: @Fascism رنک ادمین: یادم نیس هلپره میدونم توضیحات: ایشون گفتن ریکورد داری من گفتم بله بعد گفت بیا اپلود کن والا ما سرور cnr اینجوری ندیدیم قبلا ام سرور اینجوری نبود گفتم سی ام دی بزن میزارم سایتا گفت باشه آنبنت میکنم گزاشتی! درخواست مجازات ادمین تریجا آنرنک یا رنک داون که رو کسی الکی سی ام دی نزنه بعد یبار کیل شدن بعد چند وقت اومدیم پلی! حتی بهش گفتم پیسی چک هم میدم مدارک: فیلم اکانت خودم نیومد تو انجمن با این گزاشتم @MohammadReza
Fascism ارسال شده در 5 تیر، 1404 ارسال شده در 5 تیر، 1404 9 دقیقه قبل، wildamir گفته است: نام کسی که شکایت دارد: Cheater_Azam نام کسی/کسانی که ازش شکایت دارد: @Fascism رنک ادمین: یادم نیس هلپره میدونم توضیحات: ایشون گفتن ریکورد داری من گفتم بله بعد گفت بیا اپلود کن والا ما سرور cnr اینجوری ندیدیم قبلا ام سرور اینجوری نبود گفتم سی ام دی بزن میزارم سایتا گفت باشه آنبنت میکنم گزاشتی! درخواست مجازات ادمین تریجا آنرنک یا رنک داون که رو کسی الکی سی ام دی نزنه بعد یبار کیل شدن بعد چند وقت اومدیم پلی! حتی بهش گفتم پیسی چک هم میدم مدارک: فیلم اکانت خودم نیومد تو انجمن با این گزاشتم @MohammadReza سایلنت ایم بسیار واضح ! مدرک : https://uploadkon.ir/uploads/bb2c26_25gta-sa-2025-06-26-19-54-41-059.mp4 3 2 1 1
GharibNavaz ارسال شده در 5 تیر، 1404 ارسال شده در 5 تیر، 1404 سلام عرض ادب ایشون مولتی @ReMinDeR هست چرا با فیک میای ؟ 😐 سوال داشتم - مزاحمت نیست تو شکایت
wildamir ارسال شده در 5 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 5 تیر، 1404 2 دقیقه قبل، Fascism گفته است: سایلنت ایم بسیار واضح ! مدرک : https://uploadkon.ir/uploads/bb2c26_25gta-sa-2025-06-26-19-54-41-059.mp4 سایلنت ایم😂😂😂
wildamir ارسال شده در 5 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 5 تیر، 1404 3 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: سلام عرض ادب ایشون مولتی @ReMinDeR هست چرا با فیک میای ؟ 😐 سوال داشتم - مزاحمت نیست تو شکایت امیرشون نیستم روزبَشونم فکر کنم نبودی اون زمان پسرم
wildamir ارسال شده در 5 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 5 تیر، 1404 در ضمن 5 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: سلام عرض ادب ایشون مولتی @ReMinDeR هست چرا با فیک میای ؟ 😐 سوال داشتم - مزاحمت نیست تو شکایت درضمن تو شکایتی که بهت مربوط نیس چرت نگو @MohammadReza درخواست اخطار به کاربر
MrTakPar ارسال شده در 5 تیر، 1404 ارسال شده در 5 تیر، 1404 با سلام در خصوص شکایت ثبتشده، نکات زیر جهت رسیدگی اعلام میگردد: نحوه تیراندازی شما در ویدئوی ارائهشده توسط جناب @Fascism مشکوک بوده و احتمال استفاده از ایمبات وجود دارد. برای بررسی دقیقتر، ملزم هستید فیلم کامل فایت را حداکثر تا ۱۲ ساعت آینده ارسال نمایید. همچنین، پلیر GharibNavaz اقدام به دخالت و اظهارنظر غیرمجاز نموده است. به همین دلیل، یک اخطار رسمی برای ایشان ثبت میشود. اکانت انجمن جناب Wildamir به دلیل فحاشب خانوادگی از انجمن محروم گردید . با احترام.
wildamir ارسال شده در 5 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 5 تیر، 1404 2 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است: با سلام در خصوص شکایت ثبتشده، نکات زیر جهت رسیدگی اعلام میگردد: نحوه تیراندازی شما در ویدئوی ارائهشده توسط جناب @Fascism مشکوک بوده و احتمال استفاده از ایمبات وجود دارد. برای بررسی دقیقتر، ملزم هستید فیلم کامل فایت را حداکثر تا ۱۲ ساعت آینده ارسال نمایید. همچنین، پلیر GharibNavaz اقدام به دخالت و اظهارنظر غیرمجاز نموده است. به همین دلیل، یک اخطار رسمی برای ایشان ثبت میشود. با احترام. فیلم کامل فایت چیه هنوزم پارتی بازی میکنین؟
wildamir ارسال شده در 5 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 5 تیر، 1404 از این کامل تر چی دیگه f12 زدم گرفتم پاز کردم
wildamir ارسال شده در 5 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 5 تیر، 1404 درخواست رسیدگی توسط رنک والا @HaDi @MohammadReza 1
MrTakPar ارسال شده در 5 تیر، 1404 ارسال شده در 5 تیر، 1404 سلام مجدد راستش من متوجه شدم که شما فیلم رو از قبل ارسال کرده بودید و متأسفانه متوجه این موضوع نشده بودم، بابت این اشتباه ازتون عذرخواهی میکنم. فیلم شما در حال بررسی هست و بهمحض اتمام بررسی، نتیجه نهایی خدمتتون اعلام خواهد شد. ممنون بابت همکاریتون 🌹
MrTakPar ارسال شده در 5 تیر، 1404 ارسال شده در 5 تیر، 1404 تصمیم جناب Fascism کاملاً درست بوده؛ در فیلم ارسالی شما بهوضوح Silent Aim و Auto 22 دیده میشه، بنابراین شکایت شما رد شد . بسته شد . 1 1
ارسالهای توصیه شده