رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz

نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrTakPar

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : 

رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon

مدارک شکایت: 266526_25Screenshot-2025-06-26-20-31-58-

داخل اینجا بنده بدون هیچ گونه بی ادبی سوال کردم -

پاسخ طرف : از کلمه ( پسرم ) استفاده کرد که فکر نکنم سطح پایینی داشته باشه تو فحاشی . 

491a26_25Screenshot-2025-06-26-20-32-21-

اینجا هم از الفاظ بد استفاده میکنه . مجدد 

جالب عکس بعدی هست . 

4f7c26_25Screenshot-2025-06-26-20-32-39-

@MohammadReza @HaDi @Amir 

ببینید بی احترامی @wildamir رو نادیده و فقط میگن بنده یک اخطار رسمی دریافت کردم . اوکی بنده بدون هرگونه بی احترامی دخالت کردم و مجازات بطور رسمی انجام شده - 

ایشون بدون این که اسمی از @wildamir  ببره ٫ که  این الفاظ ( پسرم ) یا ( چرت نگو ) برای من بکار برد نادیده گرفته یا اصلا نیومده در آخر بگه که آقای @wildamir شما هم اخطار دریافت کردید . و در شکایت های قبلی شما باید نتیجه بگیرید ایشون مشکل داره و از اخلاق حرفه برخورداری نیست . انقدر به فکر جبران کردن هست که اسم تایتل هم ندیده که به یک staff گفته شده بی ظرفیت ) 

توضیحات: درخواست مجازات دارم یا آنرنک ۳ abuse تو یک روز . 

arenagame_samp
ارسال شده در

بنده متوجه توهین نشدم ، مرسی از اطلاع رسانیتون اکانت انجمن شخص خاطی به دلیل توهین خانوادگی از انجمن محروم شد ، در تاپیکی که به شما توهین شد پست صحیح شد .

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است:

😂

الان به بنده فحاشی شده خنده داره ؟ تو قانون به شما گفتم فحاشی که میشه یا به شکایت پلیر ها بخندید ؟ 

ارسال شده در

@MohammadReza @HaDi @Amir 

1- کجای شکایت بنده خنده دار بوده ؟ 

2- بهانه تراشی مجدد ( ۲ بار در شکایت به صورت پست جدا به من فحاشی شده و میگه که ندیدم آخ آخ تا کی توهین به پلیر و سرور و مدیریت ) 

3 - مزاحمتو کوچیک منو دید - فحاشی ها رو ندید 

4- بعد که شکایت کردم اخطار رو داد - فکرشم نمی‌کردی و بعدش مجبور شدی ویرایش کنی خیلی جالبه یعنی یک پلیر باید بیاد به Falcon بگه کجا اشتباه شده ؟ ...... 

( خصومت شخصی ) 

در خواست اشد مجازات دارم فقط فقط به دلیل دروغ گفتن 

ارسال شده در

لطفاً از شماره‌گذاری روی اسم من خودداری کنید. رفتار شما در حال حاضر بیشتر شبیه به بهانه‌جویی‌های مداوم است، و این شکایت‌های پشت سر هم فقط همین موضوع رو ثابت می‌کنه.
همون‌طور که توضیح داده شد، بنده در ابتدا متوجه موضوع نشده بودم و پس از بررسی دقیق، پست مربوطه ویرایش شد و مجازات لازم برای پلیر خاطی اعمال گردید.
با این حال، به نظر می‌رسه حتی توضیحات محترمانه و منطقی هم برای شما اثری نداره و صرفاً به روند تکراری ثبت شکایت‌های بی‌موردتون ادامه می‌دید. 

ارسال شده در

بنده دیگه هیچ گونه Spam ای انجام نمیدم  تا حتما به این شکایت رسیدگی بشه - ۲ تا شکایت قبل هم شما گفتی بنده دروغگو هستم و میگفتی اشتباه می‌کنی که با مدیریت صحیح گروه staff همه چی مشخص شد . 

الان شما داری تهمت بهانه گیری به من میزنی ؟ 

بنده شکایت دارم کجای قانون گفته یکی شکایت می‌کنه بهانه هست ؟ 

(چرا چت های منو تو بازی نمی‌بینید ؟ چرا فحاشی که تو سایت به من میشه رو نمی‌بینید )

دیگه حتی یک نقطه هم ارسال نمیکنم تا حتما به این شکایت رسیدگی بشه .

ارسال شده در

سلام مجدد
ابتدا از اینکه تصمیم گرفتید از ارسال اسپم خودداری کنید و پیگیری‌هاتون رو در چارچوب قوانین انجام بدید، تشکر می‌کنم.

در مورد موضوع مطرح‌شده، باید عرض کنم که بنده در لحظه‌ی اولیه دقت کافی روی مورد ارسالی نداشتم و ذهنم کمی درگیر بود، اما بعد از کمی بررسی بیشتر، اشتباهم رو اصلاح کردم.

در خصوص اینکه آیا برخوردها از روی خصومت شخصی هست یا نه، صادقانه می‌گم که هیچ علاقه‌ای به شما ندارم، اما این به معنای وجود خصومت نیست و برخوردها به صورت بی‌طرف انجام شده.

باز هم بابت رعایت قوانین و پیگیری محترمانه‌تون ممنونم.

موفق باشید.

• مدیرکل
ارسال شده در

ممنون از ارائه بازخوردتان، با توجه به شرایط فعلی، درصد خطا بالا میرود و قابل خرده‌گیری است. این چنین موارد رو لطفا شخصا حل کنید چون لود استف رو افزایش میده و باعث عدم تمرکز بر روی بخش های اصلی (بهبود تیم و ساخت فضای مناسب برای گیم) میشود.

هدف ما بهبود و ساخت فضایی مناسب گیم می باشد.

• Like 1
ارسال شده در

درود

با توجه به بسته نشدن کامل پستی که اشاره کردید و تمام نشدن فرایند رسیدگی و جمع بندی های احتمالی بعدی که تا قبل زمان بسته شدن پست ممکنه انجام بشه، همچین شکایتی عجولانه تلقی میشود.

شما باید تا رسیدگی کامل و بسته شدن اون پست صبر میکردید و اگر به پلیر خاطی اخطار داده نمیشد سپس شکایت میکردید.

پست رسیدگی و بسته شد.

• Like 4
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...