Xenon ارسال شده در 5 تیر، 1404 ارسال شده در 5 تیر، 1404 شاکی : @Xenon خاطی : @.Soltan. شاهدان : ____ توضیحات : با توجه به این تاپیک و فیلم جدیدی که دارم میزارم ادمین مربوطه گفتند موقعی که dmg 0 میخوره از آرمش کم میشه ، کجا از آرمش کم میشه ؟ اصلا ذره ای تکون نمیخوره حتی ، تقاضای بررسی مجدد دارم ، چیت به این واضحی رو چجوری رد میکنید ؟ مدارک جدید : https://uploadkon.ir/uploads/715e26_25InShot-20250627-012604215.mp4 مدرک من حرف ادمین رو نقض میکنه به طور کامل پس درخواست برسی مجدد دارم ادمین مربوطه : @MrTakPar @HaDi
Xenon ارسال شده در 6 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 6 تیر، 1404 4 ساعت قبل، .Soltan. گفته است: با یبار ۰ خوردن میخای ثابت کنی لسه اولا که من تمام فایت هایی که میدم رکورد میگیرم از خود گیم و پوشه گیم دوما هر لحظه که ادمین بخاد میتونه پیسی چک کنه سوما اندازه سن شما بنده سمپ پلی دادم و نیازی واسه ثابت کردنم بهت ندارم عه خب قانون جدیده یه بار 0 دمیج بخوری اشکال نداره ما فقط نمیدونم چرا هیچوقت نمیخوریم xD
MrTakPar ارسال شده در 6 تیر، 1404 ارسال شده در 6 تیر، 1404 با سلام در خصوص این شکایت، با توجه به اینکه رسیدگی اولیه توسط جناب @[Ali]VayKinG انجام شده و ایشان نظر خود را مبنی بر عدم وجود لسدمیج اعلام کردهاند، لطفاً جهت بررسی مجدد و نهایی، منتظر پاسخ و تصمیم نهایی از سمت ایشان باشید. در صورت نیاز، ویدیو ارسالشده نیز مجدداً توسط ایشان مورد بررسی قرار خواهد گرفت. لطفاً هر دو طرف از ایجاد کلکل و تنش در انجمن خودداری نمایید تا روند بررسی بهصورت دقیق و منظم انجام گیرد. با احترام.
[Ali]VayKinG ارسال شده در 6 تیر، 1404 ارسال شده در 6 تیر، 1404 درود. توی شکایت قبلی جواب داده شده. برای اطمینان بیشتر از تصمیم خودم پلیر خاطی پی سی چک خواهد شد. لطفا از هرگونه اسپم در شکایت جلوگیری کنید. رسیدگی و بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده