BlooDFuRy ارسال شده در 7 تیر، 1404 ارسال شده در 7 تیر، 1404 درود و عرض خسته نباشید خدمت مدیر عزیز سرور آرناگیم بنده پیشنهادی دارم خدمت مدیر عزیز. و پیشنهاد بنده این است که در هردو بانک های سرور یک بخشی اداری کوچک اضافه کنید برای درخواست وام،افزایش سود و.... اینجوری به سرور یه جون دوباره اضافه میشه و شاید بگم که آپدیت جذابی خواهد بود و اینکه مدیریت اونجا بات نباشه من باشم یا شخص دیگهای که خواستید و خواستم که بگم تو این بخش که اضافه میکنید یه دفتر کوچک باشه ولی جذاب که برخی از پلیر ها جدید قدیمی شاید به مشکلی مالی بخورن بتونن بیان درخواست وام و غیره رو داشته باشن اگه که این آپدیت اضافه بشه شاید بجرعت خودم بگم بهترین آپدیت باشه با تشکر از تیم مدیریت @MohammadReza کوچک شما: @[CyRus] 2
BlooDFuRy ارسال شده در 7 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 1404 که جناب آقای امیر تاکسیک هم درخواست همچین آپدیتی رو داشتن و اگر که چنین آپدیت اضافه بشه عالی پیشه بنده هم اعلام آمادگی مدیریت یکی از شعب هارو دارم اگر که به سرور آپدیت اضافه بشه 1
Barad_Deep ارسال شده در 7 تیر، 1404 ارسال شده در 7 تیر، 1404 داش فکر نکنم چنین چیزی بشه.اول که خیلی سخته و دوم اینکه یارو وام میگیره بعدش حسابشو خالی میکنه چتوری پولو باید ازش بگیریم؟ 1
BlooDFuRy ارسال شده در 7 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 1404 41 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: داش فکر نکنم چنین چیزی بشه.اول که خیلی سخته و دوم اینکه یارو وام میگیره بعدش حسابشو خالی میکنه چتوری پولو باید ازش بگیریم؟ دیگه قوانینی هم براش میاد اگه همچین آپدیتی اضافه بشه 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری