GharibNavaz ارسال شده در 9 تیر، 1404 ارسال شده در 9 تیر، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Ziwat نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: https://biaupload.com/do.php?filename=org-526e74d3205e1.mp4 توضیحات: الان ما هم میتونیم موزیکی که توش فحش خوار و مادر میده بزاریم رو رکورد ؟ قانونی هست ؟ کل رکورد داره میگه کی.... خای .... ک .... ادمین مربوطه: @[Ali]VayKinG 1
Rtin ارسال شده در 9 تیر، 1404 ارسال شده در 9 تیر، 1404 بنده صدای ویدیو رو به قدری کم کردم که کسیو اذیت نکنه حالا ایشون دنبال چی هستن واقعا متوجه نمیشم! جای اینکه پاسخگوی چیت زدنشون باشن دنبال چی هستن😂 1
Rtin ارسال شده در 9 تیر، 1404 ارسال شده در 9 تیر، 1404 و دوما من موزیک و توی ادیت نذاشتم همیشه موزیک گوش میدم برای همین صداش رو خیلی کم کردم که کسیو اذیت نکنه
Rtin ارسال شده در 9 تیر، 1404 ارسال شده در 9 تیر، 1404 درضمن اگر ویدیو مشکل داشت آقای @[Ali]VayKinG همون اول جای اینکه به شما بگن مدارک ارسال کنید به بنده اخطار میدادن که این نشانه ی تایید ویدیو است😁
[Ali]VayKinG ارسال شده در 9 تیر، 1404 ارسال شده در 9 تیر، 1404 درود جناب @GharibNavazلطفا شکایتی رو که یک بار بررسی شده. رو دوباره نزارید @Ziwat طبق قوانین هرگونه اهنگ یا هر صدایی روی مدرک خودتون باشه اون ویدیو رد میشه در صورت تکرار شکایت رد میشود بسته شد. 1 1
ارسالهای توصیه شده