iMatin ارسال شده در 19 تیر، 1404 ارسال شده در 19 تیر، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @HazMaT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Sina رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات: بنده متاسفانه اینترنتم خیلی مشکل داشت و هر کاری میکردم وصل نمیشد و این آقای نامحترم متاسفانه بن مارو زده و عدم همکاری در پیسی چک رو زده اخه دوست عزیز خودت میدونی شرایط نابسامان اینترنت باعث میشه نه انی دسکه مسکه چیه کار کنه یا نت همراه اول کار میکنه نه هیچی بعدش میای بن میزنی اخرش میدونی چی میشه ؟ میگه اره دوست عزیز انی دسک قرمز نشون میده فقط دلتون میخواد که پلیرای سرورتون کم بشه و ناراضی بشیم از سرور نه اینکه شما میخوای کمک به سرور و اینا و هر کاری که میخوای با فالکونیت انجام بدی خلاصه کلام این است که بخاطر فشار خوردنشون هم این فالکونتون هم این فاشیسمه ماشیسمه هرچی هست واقعا میگم یکم تورو قران مجید خجالت بکشین اینکه فردی یکم اسکیل و مهارت داره بخاطر ایم بات و اوتو موتو میخواین ادمو بن کنین اگه واقعا استف همینجوریه که واقعا جمع کنین برید خونه هاتون چون بدترین ادمینای روی زمین رو داریم فقط 2 تا ادمین هستند که گند این سرور رو در اوردند : @[Ali]VayKinG و Faciesm ادمین مربوطه اگه یکم تورو خدا یکم نمیخواین آدم یا هر کسی دیگه از سرورتون نره و بدیشو نگه یکم مردونگی به خرج بدین : @Amir @HaDi @MohammadReza
Amir ارسال شده در 19 تیر، 1404 ارسال شده در 19 تیر، 1404 درود @[Ali]VayKinG عزیز لطفا دفاعیات خود را ارسال کنید 1
HaDi ارسال شده در 19 تیر، 1404 ارسال شده در 19 تیر، 1404 درود ادمین مربوطه [Ali]VayKinG مدارک مربوطه به پیسی چک و بن و توضیحات خود را ارائه دهید. 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 19 تیر، 1404 ارسال شده در 19 تیر، 1404 درود تشکر میکنم از شما بابت اینکه به بنده و هلپر سرور احترام گذاشتید و توهین نکردید ❤️ احترام بزار تا احترام ببینی. توهین نکن تا بهت توهین نکنند. با همه خوب باش تا همه باهات خوب باشند. خب میریم سراغ شکایت. شما پلیر Hazmat دیروز توسط Master helper Fascism از سرور بن شدید و حتی شکایت هم نکردید که مدرک شما ارسال بشه چرا؟ بنده خودم 7 سال سمپم رو با نت همراه اول پلی دادم و بعد از جریانات اخیر که اینترنت درست شد انی دسک هم درست شد و مدیرا و پلیرای سرور هم اینو تایید میکنند. نت همراه اول هیچ مشکلی نداره. شما با اکانت Truth با بنده وارد فایت شدید و دمیج های عجیب و 2 2 های بسیار سریع که حالت عادی نداشتند رو مشاهده کردم بعد شمارو Freeze و درخواست پی سی چک کردم که همان موقع بعد از فریز afk شدید و بیش از ده دقیقه منتظر شما موندم که نیومدید. (عدم همکاری) تیم استف سرور و خوده من همیشه تلاش کردم و تلاشمو ادامه خواهم داد مسیری پاک با عدالت و برابری بین تمام پلیرا رقم بزنم. و به این مسیر تا وقتی که مدیریت صلاح ببینن ادامه خواهم داد. بنده از مدیریت سرور درخواست جریمه ایشون رو دارم.(توهین-بی احترامی-بد نشان دادن تیم استف سرور-جوسازی) مدارک پی سی چک: اگه قرار باشه هر پلیری موقع پی سی چک AFK کنه و دیگه نیاد بنظرم روش خوبی نباشه. و 10 دقیقه رفتن شما به همراه اول مربوطه اصلا؟ با تشکر. 4
iMatin ارسال شده در 19 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 1404 باشه آقا الان میام سرور بفرمایین ببینم هی میخوایین پیسی چک کنین ببینم چیه من واقعا میگم نت کار نمیکرد اصلا هر کاری میکردم وصل نمیشدم عزیز همتون تایم خورده بودین یعنی اون شکلک تایم روتون بود اصلا نمیدونم چجوری شد که دیدم یه دفعه تق بن زدین اخه این چجوریه خدایی واقعا نمیفهمم آقا اگه میگین من چیترم اگه من واقعا میگین من یه آدم الاغم یه ادم وحشیم که میام چیت اوتو موتوعه چیه میزنم آقا فردا بفرمایین یا همین الان که ساعت 2:17 دقیقه شبه بفرمایین پیسی چک کنین دیگه یارویی که نتش کار نمیکنه دیگه واقعا این انتظارات باعث میشه کلا ادم از سرور بره بیرون و هیچوقت نیاد تو این سرور به خدا بخاطر یکی تو یکی Fasicm دارم وحشی میشم که انقد ادمینای بد هستین لااقل یکم مثل هادی یکم مثل امیر یا حتی مثل هلپرای دیگه یکم شعور داشته باشین به خدا نمیدونم چیکار کنم تق بن میزنین تق نمیدونم پیسی چک آقا مشکل با من دارین بفرمایین پیسی چک کنین وایسین شاید آدم نمیتونه بخاطر نتش بیاد گیم :|
iMatin ارسال شده در 19 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 1404 آقا اصلا اینا به کنار باشه من نتم خوب کار میکرد فلان بهمان هرچی شما میگین خب با اینکه نتم کار نمیکرد ولی خب این به کنار وقتی فردی تو afk هست بعدش یه دفعه اگزیت شاید بزنه درسته ؟ نباید ادمین یا هلپر یا هر ادمی یکم فکر کنه بگه شاید اتفاقی پیش اومده باشه یا چیزی که شاید من بعد این 642 ثانیه که ایشون فرستاده یه دفعه من لفت دادم یا چیزی شده ؟ من واقعا میگم این کار اصلا و ابدا در شان یک ادمین یا هلپر نیستش واقعا میگم @[Ali]VayKinG
iMatin ارسال شده در 19 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 1404 ۱ ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است: درود تشکر میکنم از شما بابت اینکه به بنده و هلپر سرور احترام گذاشتید و توهین نکردید ❤️ احترام بزار تا احترام ببینی. توهین نکن تا بهت توهین نکنند. با همه خوب باش تا همه باهات خوب باشند. خب میریم سراغ شکایت. شما پلیر Hazmat دیروز توسط Master helper Fascism از سرور بن شدید و حتی شکایت هم نکردید که مدرک شما ارسال بشه چرا؟ بنده خودم 7 سال سمپم رو با نت همراه اول پلی دادم و بعد از جریانات اخیر که اینترنت درست شد انی دسک هم درست شد و مدیرا و پلیرای سرور هم اینو تایید میکنند. نت همراه اول هیچ مشکلی نداره. شما با اکانت Truth با بنده وارد فایت شدید و دمیج های عجیب و 2 2 های بسیار سریع که حالت عادی نداشتند رو مشاهده کردم بعد شمارو Freeze و درخواست پی سی چک کردم که همان موقع بعد از فریز afk شدید و بیش از ده دقیقه منتظر شما موندم که نیومدید. (عدم همکاری) تیم استف سرور و خوده من همیشه تلاش کردم و تلاشمو ادامه خواهم داد مسیری پاک با عدالت و برابری بین تمام پلیرا رقم بزنم. و به این مسیر تا وقتی که مدیریت صلاح ببینن ادامه خواهم داد. بنده از مدیریت سرور درخواست جریمه ایشون رو دارم.(توهین-بی احترامی-بد نشان دادن تیم استف سرور-جوسازی) مدارک پی سی چک: اگه قرار باشه هر پلیری موقع پی سی چک AFK کنه و دیگه نیاد بنظرم روش خوبی نباشه. و 10 دقیقه رفتن شما به همراه اول مربوطه اصلا؟ با تشکر. ببخشید اینو میگم ولی شما حتی اون موقع درخواست پیسی چک نکرده بودید که من رفتم Afk شدم این دروغ دیگه چیه تحویل من و حتی تیم استف میدین ؟ مدرکی دارین که واقعا اینو ثابت کنه من وقتی afk شدم که میخواستین منو پیسی چک کنین ؟
Amir ارسال شده در 20 تیر، 1404 ارسال شده در 20 تیر، 1404 درود دفاعیات ارسالی ادمین تایید شد. نکات قابل ذکر برای طرفین: پلیر @HazMaT شما باید بجای AFK طولانی مدت وضعیت اینترنت و متصل نشدن خود به AnyDesk را با ادمین مربوطه در میان میگذاشتید. و اگر برای ادعاهای ثانویه خود مدرکی دارید در پست جداگانه ارسال کنید. با توجه به شرایط فعلی اینترنت ادمین وظیفه دارد نهایت همکاری خود را به عمل آورد. مختص تیم استف: @[Ali]VayKinG در مرحله اول AnyDesk استفاده شود. مرحله دوم Ammy Admin یا نرم افزار های مشابه مرحله سوم دریافت فیلم کامل از پلیر با تمام جزئیات ( منو بازی - پوشه گیم ) و همچنین حتما وضعیت متصل نشدن نرم افزار ریموت دسکتاپ ( AnyDesk ) در فیلم نمایان باشد. ... و همچنین برای شکایت باید با قوانین انجمن آشنا باشید و نهایت ادب و احترام متقابل را رعایت کنید، در این مورد اخطاراتی برای شما لحاظ میشود. بسته شد. 1 2 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 20 تیر، 1404 ارسال شده در 20 تیر، 1404 درود با صحبت های انجام شده با مدیرکل سرور اکانت Truth شما انبن شد.
ارسالهای توصیه شده