Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @KoktolmolotoF نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @KomiSeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات: سر تا پا abuse هست این هلپر .
KoMiSeR ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 بنده قبل این که بیاین cmd برینگ زدم و این پیام برینگ تا چند ثانیه رویه سر فرد میماند و شما بعدشم بنده با شما درگیری نداشتم
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1404 🤣🤣🤣 میگه من با شما در گیر نبودم 🤣 هلپر جون من پلیس هستم اطلاع داری ؟؟؟؟ ؟؟🤣 خوشم میاد برا هیچ کدوم از abuse هات مدرک هم نداری فقط چت الکی میدی - آخه
KoMiSeR ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 چت الکی هم باشه دفاع هست بعدشم من نگفتم دزدی گفتم بنده برینگ کردم شما نبودید این پیام چند ثانیه رویه کسی که برینگ کرده میمونه و بعد عکس گرفتید همین . 1
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1404 میگه شما نبودید 🤣 پیاده شدم میگه نبودی مگه از ۱۰ کیلومتری ss دادم 😂 خوشم میاد خودت هم میدونی و گفتی چت الکی میدی و یه دفاعی کرده باشی
Amir ارسال شده در 6 شهریور، 1404 ارسال شده در 6 شهریور، 1404 درود مدرک ارسالی کافی نیست، در صورتی که مدرکی از درگیری پلیر Bring شده یا خود شاکی با شما دارید رو در پست جداگانه ارسال کنید. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده