Nadder_Shah ارسال شده در 3 شهریور، 1398 ارسال شده در 3 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:ARyaN.[GFT]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:evilspirit نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات:ایشون منو بدلیل no reload کیک کردند ولی من از نو ریلود استفاده نمیکردم و اگر چیت هم داشتم باید با مدرک به سایت میومد ولی ایشون وقتی تو زون کیل شد منو در حالی که زون بگیر بود کیک دادند ایشون دفعه اول abuse هاشون نیست و دفعه قبل هم ساعاتی بن شدن ولی ایشون باز به کار هاشون ادامه میدن و میوت بی جا و الکی و تکرار بی ادبی و کیک کردن الکی و اینکه من اشونو کیل دادم منو جیل میدن به دلیل spam kill این یعنی
DrugV ارسال شده در 3 شهریور، 1398 ارسال شده در 3 شهریور، 1398 در 9 ساعت قبل، ARyaN.[GFT]. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:ARyaN.[GFT]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:evilspirit نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات:ایشون منو بدلیل no reload کیک کردند ولی من از نو ریلود استفاده نمیکردم و اگر چیت هم داشتم باید با مدرک به سایت میومد ولی ایشون وقتی تو زون کیل شد منو در حالی که زون بگیر بود کیک دادند ایشون دفعه اول abuse هاشون نیست و دفعه قبل هم ساعاتی بن شدن ولی ایشون باز به کار هاشون ادامه میدن و میوت بی جا و الکی و تکرار بی ادبی و کیک کردن الکی و اینکه من اشونو کیل دادم منو جیل میدن به دلیل spam kill این یعنی @WexyPow @MrRid3r @Stoic ما یه عمر جلومون چیت میزدن مدرک نداشتیم کاری نکردیم. الان اویل اسپریت و یکی از یاراش از وقتی savage تاپ کلن رو گرفت و کلن ها دوباره فعالیتشون شروع شد با abuse میخوان جلوی رقیب رو بگیرن. از طریق های مختلفی هم این کارو میکنن با tp کردن در فرودگاه که مسیر بردن کیف شما به مقصد رو بگیرن تا spec کردن و کیک دادن کسی که کیف دستشه! این وضعیت خیلی دیگه خسته کننده شده و واقعا امروز ظهر عصبی شدم اومدم از بازی بیرون. چون از در بانک اومدم بیرون کسی نبود و tp b کردن و من رو زدن
Stormy ارسال شده در 3 شهریور، 1398 ارسال شده در 3 شهریور، 1398 در 2 ساعت قبل، drugV گفته است : @WexyPow @MrRid3r @Stoic ما یه عمر جلومون چیت میزدن مدرک نداشتیم کاری نکردیم. الان اویل اسپریت و یکی از یاراش از وقتی savage تاپ کلن رو گرفت و کلن ها دوباره فعالیتشون شروع شد با abuse میخوان جلوی رقیب رو بگیرن. از طریق های مختلفی هم این کارو میکنن با tp کردن در فرودگاه که مسیر بردن کیف شما به مقصد رو بگیرن تا spec کردن و کیک دادن کسی که کیف دستشه! این وضعیت خیلی دیگه خسته کننده شده و واقعا امروز ظهر عصبی شدم اومدم از بازی بیرون. چون از در بانک اومدم بیرون کسی نبود و tp b کردن و من رو زدن بنده هم با مدرک اقدام به شکایت از این پلیر ها کردم به دلیل TP و ۳تا فیلم آپلود کردم رسیدگی بشه.ممنون لطفا رسیدگی کنید 1
DrugV ارسال شده در 3 شهریور، 1398 ارسال شده در 3 شهریور، 1398 در 1 ساعت قبل، [.MzM.] گفته است : بنده هم با مدرک اقدام به شکایت از این پلیر ها کردم به دلیل TP و ۳تا فیلم آپلود کردم رسیدگی بشه.ممنون لطفا رسیدگی کنید @MrRid3r @Stoic @WexyPow 1
ارسالهای توصیه شده