Stormy ارسال شده در 25 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [.MzM.] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:Evilspirit [.Sweet.[ شاهدان:DarkNight رنک ادمین مورد نظر:admin ownet مدارک: توضیحات :همونطور که در عکس ها میبینید این دو ادمین تنها برای آزار و اذیت دیگران از رنک استفاده میکنن. این فرد که مثلا ادمین باشن xD خودشون در حال فحاشی هستند .در عکس سوم مشخصه که چیز هایی رو در چت پابلیک گفته بود و سریع cchat کرد در صورتی که حقی برای این کار نداشت که به دلیل شخصی cchat کنه(abuse). وقتی من بهش گفتم ابیوزر منو با این تایم موت دادن و من خواستار آن رنک ایشون هستم .هشدار های لازم و اخطار ها داده شده و حالا دیگه وقتشه با این آقایون برخورد بشه از طرف دیگه ادمین sweet به بنده فحاشی ناموسی کردن.لطفا فشاری که بهتون وارد میشه رو تابلو نکنید و الفاظ خانوادگیتو به دیگران نسبت ندین تا شخصیتتون اینقدر ضایع بشه . ایشون به من تحمت ایم زدن و فحش دادن.اگه مدرکی از ایم دارید بهتره به سایت مراجعه کنید جای اینکه عقده ای بازی در بیارید. با تشکر از تیم مدیریت آرناگیم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Araash ارسال شده در 25 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2019 سلام بنده شرمنده شما ایمتون زایعس . شرمنده که فحاشی کردم. بنده هر جریمه که هست رو مایل هستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 25 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2019 در 2 دقیقه قبل، KeJoL گفته است : سلام بنده شرمنده شما ایمتون زایعس . شرمنده که فحاشی کردم. بنده هر جریمه که هست رو مایل هستم. یا مدرکتون رو قرار بدید یا تحمت بی مورد نزنید . حرف بدون مدرک هیچ ارزشی نداره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Araash ارسال شده در 25 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2019 بنده خودمو میوت دادم. تا ثانیه اخر میوت. با توجه به مدیران هر چقدر جریمه بدن مایل هستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 25 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2019 با تشکر از شما که خودتون به این موضوع رسیدگی کردید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 25 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2019 اما شکایت بنده مربوط به ابیوز ادمین EvilSpirit هم هست که منو با تایم بالا موت دادن فقط به این دلیل که بهشون گفتم ابیوز نکن اما وقتی خودشون تخلف کردن خوشونو موت ندادن و عکس العملی جالبی هم داشتن که تو تصاویر هست xD لطفا به این هم رسیدگی بشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrRid3r ارسال شده در 27 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 افراد خاطی بمدت 80 دقیقه میوت خواهند شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 27 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 خب وقتی میخواهید ای اف کی شید موت میدید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrHeSam ارسال شده در 27 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 باسلام این پلیر میوت شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده