Ashkan_Akbari ارسال شده در 23 مهر، 1404 ارسال شده در 23 مهر، 1404 سلام خسته نباشید. توی شهر من هر وقت میبینم فقط دزد هست و خبری از پلیس نیست. مگر اسم این سرور سرور آرنا دزد و پلیس نیست پس باید بلاخره پلیس هم باشه دیگه. من چند تا ایده دارم میتونم بگم.۱_افزایش حقوق پلیس ها در cuf کردن مثلا به جای اینکه پلیس یه نفر رو cuf کنه کم پول بگیره یه دفعه ۸ تا ۱۰ تا اسکور بگیر یا یه دفعه ۸ mil تا mil ۱۰ بگیره تا اون کسی که پلیس هست ضرر نکنه. چون دیدم خیلی از پلیرها میگن rob از همه چی بهتره یا میگن plant از همه چی بهتره. شاید براتون سوال شه که @_ShayaN_هست @Amir شایان فقط zone میگیره و اصلن cuf نمیکنه و امیر مدیر هم خیلی کم پیش میاد cuf کنه و multi های شایان هم کاری نمیکنن فقط zone و این موضوع خیلی بد شده. ۴ تا ۱۲ وانتد:۵ دقیقه _ ۱۲ تا ۲۰ وانتد:۱۰ دقیقه_ ۲۰ تا ۲۸ وانتد: ۱۵ دقیقه_ ۲۸ تا ۳۶ وانتد:۲۰ دقیقه_۳۶ تا ۴۴ وانتد:۲۵ دقیقه_ ۴۴ تا ۵۲ وانتد:۳۰ دقیقه و ادامه به همین روالی که نوشتم. حالا باز فکر کنید چون میتونم بگم به جز شایان و امیر که هلپر و مدیر هست تمام هلپر های دیگه از جمله @MA(T)IN@[The]MrAmiRو... همشون دزد هستند که خیلی هم هستند. حرف های من تمام شد. درباره این موضوع فکر کنید اگر میخواستین انجامش بدین، من یه شرط دارم برای اینکه اعمال بشه. باید منو به بزرگترین رنک پلیس در این سرور ارتغا بدید. با تشکر ارادتمند شما @Ashkan_Akbari هستم.
Omid ارسال شده در 23 مهر، 1404 ارسال شده در 23 مهر، 1404 54 دقیقه قبل، Ashkan_Akbari گفته است: سلام خسته نباشید. توی شهر من هر وقت میبینم فقط دزد هست و خبری از پلیس نیست. مگر اسم این سرور سرور آرنا دزد و پلیس نیست پس باید بلاخره پلیس هم باشه دیگه. من چند تا ایده دارم میتونم بگم.۱_افزایش حقوق پلیس ها در cuf کردن مثلا به جای اینکه پلیس یه نفر رو cuf کنه کم پول بگیره یه دفعه ۸ تا ۱۰ تا اسکور بگیر یا یه دفعه ۸ mil تا mil ۱۰ بگیره تا اون کسی که پلیس هست ضرر نکنه. چون دیدم خیلی از پلیرها میگن rob از همه چی بهتره یا میگن plant از همه چی بهتره. شاید براتون سوال شه که @_ShayaN_هست @Amir شایان فقط zone میگیره و اصلن cuf نمیکنه و امیر مدیر هم خیلی کم پیش میاد cuf کنه و multi های شایان هم کاری نمیکنن فقط zone و این موضوع خیلی بد شده. ۴ تا ۱۲ وانتد:۵ دقیقه _ ۱۲ تا ۲۰ وانتد:۱۰ دقیقه_ ۲۰ تا ۲۸ وانتد: ۱۵ دقیقه_ ۲۸ تا ۳۶ وانتد:۲۰ دقیقه_۳۶ تا ۴۴ وانتد:۲۵ دقیقه_ ۴۴ تا ۵۲ وانتد:۳۰ دقیقه و ادامه به همین روالی که نوشتم. حالا باز فکر کنید چون میتونم بگم به جز شایان و امیر که هلپر و مدیر هست تمام هلپر های دیگه از جمله @MA(T)IN@[The]MrAmiRو... همشون دزد هستند که خیلی هم هستند. حرف های من تمام شد. درباره این موضوع فکر کنید اگر میخواستین انجامش بدین، من یه شرط دارم برای اینکه اعمال بشه. باید منو به بزرگترین رنک پلیس در این سرور ارتغا بدید. با تشکر ارادتمند شما @Ashkan_Akbari هستم. درود نظر شما برای تیم استف ارناگیم مورد احترام هست . ولی مقدار حقوقی که شما در نظر گرفتید اگه اعمال بشه تعداد دزد های سرور به شدت افت میکنه . توی اپدیت های بعدی سعی میکنیم مقداری به حقوق تیم پلیس اضافه کنیم و امکانات ویژه براشون قرار بدیم . ممنون از شما @Ashkan_Akbari خدانگه دار !
Ashkan_Akbari ارسال شده در 23 مهر، 1404 سازنده ارسال شده در 23 مهر، 1404 سلام آقای امید نظر شما برای من خیلی محترمانه بود.ممنون وقت گذاشتید که به پیشنهادم پاسخ دادید. بله با شما موافقم که دزد ها خیلی آفت میکنند. ولی به نظرم تایم jail ها باید زیادتر بشن درسته؟ اگر آپدیت های بعدیتون هم شامل این بود گفتم آخرش یه شرط داشت که بالا ترین رنک پلیس من بشم. و فعالیت کنم. این شرطم بود. که بالاترین رنک پلیس باشم. 2
MA(T)IN ارسال شده در 23 مهر، 1404 ارسال شده در 23 مهر، 1404 در ۱۴۰۴/۷/۲۳ در 06:50، Ashkan_Akbari گفته است: سلام خسته نباشید. توی شهر من هر وقت میبینم فقط دزد هست و خبری از پلیس نیست. مگر اسم این سرور سرور آرنا دزد و پلیس نیست پس باید بلاخره پلیس هم باشه دیگه. من چند تا ایده دارم میتونم بگم.۱_افزایش حقوق پلیس ها در cuf کردن مثلا به جای اینکه پلیس یه نفر رو cuf کنه کم پول بگیره یه دفعه ۸ تا ۱۰ تا اسکور بگیر یا یه دفعه ۸ mil تا mil ۱۰ بگیره تا اون کسی که پلیس هست ضرر نکنه. چون دیدم خیلی از پلیرها میگن rob از همه چی بهتره یا میگن plant از همه چی بهتره. شاید براتون سوال شه که @_ShayaN_هست @Amir شایان فقط zone میگیره و اصلن cuf نمیکنه و امیر مدیر هم خیلی کم پیش میاد cuf کنه و multi های شایان هم کاری نمیکنن فقط zone و این موضوع خیلی بد شده. ۴ تا ۱۲ وانتد:۵ دقیقه _ ۱۲ تا ۲۰ وانتد:۱۰ دقیقه_ ۲۰ تا ۲۸ وانتد: ۱۵ دقیقه_ ۲۸ تا ۳۶ وانتد:۲۰ دقیقه_۳۶ تا ۴۴ وانتد:۲۵ دقیقه_ ۴۴ تا ۵۲ وانتد:۳۰ دقیقه و ادامه به همین روالی که نوشتم. حالا باز فکر کنید چون میتونم بگم به جز شایان و امیر که هلپر و مدیر هست تمام هلپر های دیگه از جمله @MA(T)IN@[The]MrAmiRو... همشون دزد هستند که خیلی هم هستند. حرف های من تمام شد. درباره این موضوع فکر کنید اگر میخواستین انجامش بدین، من یه شرط دارم برای اینکه اعمال بشه. باید منو به بزرگترین رنک پلیس در این سرور ارتغا بدید. با تشکر ارادتمند شما @Ashkan_Akbari هستم. سلام نظرتون کاملا برامون قابل احترامه کاملا موافق هستم که خیلی پول و اسکور کاف کردن کمه اما با این تایم جیل هایی که دادین اصلا موافق نیستم چون تعداد پلیر ها به شدت کاهش میابه بدرود !
ارسالهای توصیه شده