HajAta ارسال شده در 3 شهریور، 1398 ارسال شده در 3 شهریور، 1398 با سلام من هرکاری کردم که اکانتمو میخواستم مولتی بکشم نمیشه و هم با ایپی عددی هم استفاده کردم نمیشه لطفا رسیدگی کنید @mohammadreza و @stoic و @nexius
ThE_EnD ارسال شده در 3 شهریور، 1398 ارسال شده در 3 شهریور، 1398 درود این مشکل از طرف سرور نمیباشد. ورژن نرم افزار رو تغییر بدین. موفق باشید
HajAta ارسال شده در 4 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 4 شهریور، 1398 در 19 ساعت قبل، Dark_Killer گفته است : درود این مشکل از طرف سرور نمیباشد. ورژن نرم افزار رو تغییر بدین. موفق باشید کدوم ورژن ؟
ThE_EnD ارسال شده در 4 شهریور، 1398 ارسال شده در 4 شهریور، 1398 بسته به نوع سیستم عامل داره و باید انواع ورژن ها رو تست کنید بنده هم با این مشکل روبه رو شده بودم و با اینکار کارم راه افتاد شادو پیروز باشید
HaZarD ارسال شده در 25 شهریور، 1398 ارسال شده در 25 شهریور، 1398 در در ۱۳۹۸/۶/۴ در 17:24، Dark_Killer گفته است : بسته به نوع سیستم عامل داره و باید انواع ورژن ها رو تست کنید بنده هم با این مشکل روبه رو شده بودم و با اینکار کارم راه افتاد شادو پیروز باشید من میخوام با راک دروید بیارم ارور bot connected server میده.چرا؟
[[OverGrown]] ارسال شده در 26 شهریور، 1398 ارسال شده در 26 شهریور، 1398 سلام در صورت داشتن نسخه سالم این برنامه لطف کنید برای بنده هم ارسال کنید
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری