AQ[A]LI ارسال شده در 4 آبان، 1404 ارسال شده در 4 آبان، 1404 به آپدیت سرور نزدیکیم نظر من اینه که بیای برای کلن ها ابجیکت بزاریم منظورم اینه که بیرونیش رو با ابجیکت درست کنیم اینجوری از نظر من یکم سرور بهتر میشه مپ های بیرون کلن هارو دونه به دونه رو از قبل آماده دارم میخواین بگین من مپ هارو در اختیارتون بزارم هر کلن بیشتر از 30 ابجیکت نشده و این مپ ها میتونه تو سرور اجرا بشه دوستان نظر بدین این کارو کنن بهتره یا بد تره اره : نه : ادمین : @[O]MID @Amir @MohammadReza @HaDi 3 3 1 5
AQ[A]LI ارسال شده در 7 آبان، 1404 سازنده ارسال شده در 7 آبان، 1404 در ۱۴۰۴/۸/۵ در 15:21، MohammadReza گفته است: بفرستید برامون تو پیوی تون بفرستم ؟
AQ[A]LI ارسال شده در 21 آذر، 1404 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 1404 این مپ کلن ها نمیخواد پیگیری بشه ؟
AQ[A]LI ارسال شده در 4 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 4 بهمن، 1404 درباره این بحث من صحبت کردم اما هیچ عکس العمل نشون ندادین بچه های سرور اگه شما هم با نظر من موافق هستین زیر این پست لایک یا هرچیز دیگه بجز متن انجام بدین نمیخوام زیاد شلوغ بشه اینجا اگه با نظر من موافقین 💙(Like) اگه با نظر من موافق نیستین (Confused) اگه هم نظری ندارین 🏆(Thanks) ادمین: @[O]MID @Amir @MohammadReza @HaDi @_ShayaN_ @MahdiW 11
Mr.Bo[$]S ارسال شده در 6 بهمن، 1404 ارسال شده در 6 بهمن، 1404 11 ساعت قبل، [O]MID گفته است: لطفا بفرستید توی تلگرام مگه تلگرام باز شده ؟ 1
AQ[A]LI ارسال شده در 6 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 6 بهمن، 1404 22 ساعت قبل، [O]MID گفته است: لطفا بفرستید توی تلگرام تو پیوی شما بفرستم ؟
Mr.Bo[$]S ارسال شده در 6 بهمن، 1404 ارسال شده در 6 بهمن، 1404 ۱ ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: تو پیوی شما بفرستم ؟ عزیز اگه تلگرام برات میره بی زحمت به منم پروکسی بده ❤️ یا اگه وی پی انی داری که کار میکنه برام آپلودش کن ممنونم ❤️❤️
Omid ارسال شده در 6 بهمن، 1404 ارسال شده در 6 بهمن، 1404 ۱ ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: تو پیوی شما بفرستم ؟ اره
AQ[A]LI ارسال شده در 7 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 7 بهمن، 1404 13 ساعت قبل، [O]MID گفته است: اره اوکی بیا تل الان برات میفرستم
AQ[A]LI ارسال شده در 7 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 7 بهمن، 1404 23 ساعت قبل، [O]MID گفته است: اره فرستادم
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری