Araash ارسال شده در 4 شهریور، 1398 ارسال شده در 4 شهریور، 1398 نام: ClauDia رنک خود : اونر کسی که شکایت دارید: draugv شاهد: TakPar_Ata_EvilSpirit مدارک :http://s4.picofile.com/file/8370641334/sa_mp_012.png توضیحات: ایشون الکی منو جیل میده منم از سرور رفتم . ریدش تو عصابم. Makecar تانک کرده تو زون بعد شما میگید مدارک کافی نیست. عجبا
DrugV ارسال شده در 4 شهریور، 1398 ارسال شده در 4 شهریور، 1398 در 8 دقیقه قبل، KeJoL گفته است : نام: ClauDia رنک خود : اونر کسی که شکایت دارید: draugv شاهد: TakPar_Ata_EvilSpirit مدارک :http://s4.picofile.com/file/8370641334/sa_mp_012.png توضیحات: ایشون الکی منو جیل میده منم از سرور رفتم . ریدش تو عصابم. Makecar تانک کرده تو زون بعد شما میگید مدارک کافی نیست. عجبا شما طبق بند آخر قوانین بازی ((اخلاق بازی)) بخاطر اینکه هنگام کیل شدن سوار و پیاده شدید از ماشین جیل دادمتون.اسکرین هم میفرستم برای ناظرین عزیز تا ببینن.موفق باشید
MrRid3r ارسال شده در 5 شهریور، 1398 ارسال شده در 5 شهریور، 1398 در 9 ساعت قبل، drugV گفته است : شما طبق بند آخر قوانین بازی ((اخلاق بازی)) بخاطر اینکه هنگام کیل شدن سوار و پیاده شدید از ماشین جیل دادمتون.اسکرین هم میفرستم برای ناظرین عزیز تا ببینن.موفق باشید اسکرین شات ها ثابت نمیکنه چیزیو، ممکن است شخص سوار ماشین بوده و بعد پیاده شده، مدارک کافی ارائه دهید یا در غیراینصورت جریمه میشید
Araash ارسال شده در 5 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1398 ایشون الکی منو جیل دادن و من از سرور رفتم و پلی ندادم
DrugV ارسال شده در 5 شهریور، 1398 ارسال شده در 5 شهریور، 1398 در 6 ساعت قبل، MrRid3r گفته است : اسکرین شات ها ثابت نمیکنه چیزیو، ممکن است شخص سوار ماشین بوده و بعد پیاده شده، مدارک کافی ارائه دهید یا در غیراینصورت جریمه میشید تایمش مشخصه میخواین جریمه کنید بکنید به صورت مکرر این کار انجام میدن
Araash ارسال شده در 5 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1398 بعدشم شما حق ندارید رو من cmd بزنید رو هم رنک. تا شب هم یه ابیوز دیگه میزارم ازت
DrugV ارسال شده در 5 شهریور، 1398 ارسال شده در 5 شهریور، 1398 در 2 دقیقه قبل، KeJoL گفته است : بعدشم شما حق ندارید رو من cmd بزنید رو هم رنک. تا شب هم یه ابیوز دیگه میزارم ازت فحشای زشتون بارگذاری خواهد شد
DrugV ارسال شده در 5 شهریور، 1398 ارسال شده در 5 شهریور، 1398 در 2 دقیقه قبل، KeJoL گفته است : بعدشم شما حق ندارید رو من cmd بزنید رو هم رنک. تا شب هم یه ابیوز دیگه میزارم ازت چرا من تخلف ببینم cmd میزنم از شما هم اجازه نمیگیرم
MrHeSaM ارسال شده در 5 شهریور، 1398 ارسال شده در 5 شهریور، 1398 باسلام. مدارک ارسالی از سمت DrugV تایید شد. دستور ادمین صحیح بوده.
ارسالهای توصیه شده