Araash ارسال شده در 15 دی، 1404 ارسال شده در 15 دی، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @FesharBaz نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.._StRaNgEr_.. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Viper @SiLeNT رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: ادمین استف ابیوز کرده، درخواست آنرنک دارم. در ضمن تموم شب روی رکورد بودم اگه نیازی باشه آپلود میکنم. @MohammadReza 1 1
Omid ارسال شده در 15 دی، 1404 ارسال شده در 15 دی، 1404 3 ساعت قبل، Araash گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @FesharBaz نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.._StRaNgEr_.. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Viper @SiLeNT رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: ادمین استف ابیوز کرده، درخواست آنرنک دارم. در ضمن تموم شب روی رکورد بودم اگه نیازی باشه آپلود میکنم. @MohammadReza درود @_StRaNgEr_ تا 24 ساعت زمان برای ارسال مدرک بن دارید. @FesharBaz پس از ارسال مدرک ادمین قسمت های رکورد شده از فایت که ادمین ارسال کرده رو از رکورد خودتون ارسال کنید.
.._StRaNgEr_.. ارسال شده در 15 دی، 1404 ارسال شده در 15 دی، 1404 بنده نتونستم رکورد و مدارک لازم رو جمع کنم فقط شاهد ماجرا وجود داشت شاهدان: @AQ[A]LI و @Matiin
Omid ارسال شده در 15 دی، 1404 ارسال شده در 15 دی، 1404 به دلیل عدم ارسال مدارک به ادمین خاطی اخطارات لازم داده شد و مجازات میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده