رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Gus
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Amir
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.Soltan.
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Modir
مدارک شکایت:

https://uploadb.me/rr2k72qvd218/bandicam 2026-01-06 11-56-46-595.jpg.html

توضیحات: بنده به دلیل ADV بن شدم. سوالی دارم، اصلا ADV یعنی چی؟ یعنی تبلیغات دیگه درسته؟ من چه تبلیغی کردم که به خاطرش بن شدم؟ با یکی از دوستان از سروری که سال 2023 فعال بوده و همون موقع آف شده حرف زدم (که از قضا مدیریت این سرور پر باگ و بی‌ارزش دست Amir بوده). برید لاگ‌ پیام‌های منو در بیارید ببینید تبلیغ کردم یا تخریب. شایدم ایشون از تخریب من ناراحت شده، بالاخره سرور خودش بوده. 

لطفا رنک‌های بالاتر به این شکایت رسیدگی کنن.

@MohammadReza  @HaDi

• Thanks 2
  • Confused 1
arenagame_samp
ارسال شده در
22 دقیقه قبل، Amir گفته است:

درود

مدارک تبلیغ شما به @MohammadReza ارسال شد.

قبلا گفتم، دوباره‌هم میگم لطفا کل لاگ چت‌های منو در بیارید ببینید تبلیغ بوده یا تخریب. 

@MohammadReza

ارسال شده در
4 ساعت قبل، Gus گفته است:

قبلا گفتم، دوباره‌هم میگم لطفا کل لاگ چت‌های منو در بیارید ببینید تبلیغ بوده یا تخریب. 

@MohammadReza

تخریب بوده یا تبلیغ اسم از سرور دیگه آوردید شاید طرف مقابل اصلا خبری نداشته که همچین سروری بوده قبلا در هر صورت تبلیغ حسابه

• Like 1
ارسال شده در
1 ساعت قبل، Sina گفته است:

تخریب بوده یا تبلیغ اسم از سرور دیگه آوردید شاید طرف مقابل اصلا خبری نداشته که همچین سروری بوده قبلا در هر صورت تبلیغ حسابه

خودت از حرفی که زدی خنده‌ات نگرفت؟ اصلا گیم و اینارو بذار کنار، سواد که داری! 

• Thanks 1
  • Haha 1
ارسال شده در
5 ساعت قبل، .Soltan. گفته است:

اگر شهادتم تاثیری داره ( که بعید میدونم ) باید بگم بله ایشون اون تایم در حال صحبت با من بوده. و اسم سروری رو نه جهت تبلیغ بلکه با هدف تخریب اوردن که حتی از مدتها قبل آفه

@MohammadReza

• Thanks 1
ارسال شده در
1 ساعت قبل، Amir گفته است:

مدارک تبلیغات شما

062909_26adv-gus.png

کات نمیزدی خب :)   عکسو کامل بذار که پیام قبلیمم بیاد که گفتم سرور کی** . بعدم من گفتم لاگ رو کامل چک کنید، از اونجایی که شما دسترسی نداری بذار رنک بالاتر رسیدگی کنه. 

• Like 1
  • 4 هفته بعد...
ارسال شده در

درود 

بنده قصد هیچگونه دخالتی ندارم و صرفاً جهت یادآوری قوانین این پست رو میزارم 

طبق قوانین نام بردن از هرگونه سایت ، سرور ، یا شبکه های اجتماعی که ارتباطی با سرور آرناگیم ندارند ، ندارید

نقل قول
  • شما مجاز به تبلیغ سایت، سرور، مجموعه های دیگری که به آرناگیم مربوط نمیشوند را ندارید در صورت عدم رعایت این قوانین، تمامی حساب های کاربری شما برای همیشه از سرور محروم و تمامی اموال شما به نفع سرور ضبط خواهد شد.
  • Like 1
ارسال شده در
4 ساعت قبل، Mr.Bo[$]S گفته است:

درود 

طبق قوانین نام بردن از هرگونه سایت ، سرور ، یا شبکه های اجتماعی که ارتباطی با سرور آرناگیم ندارند ، ندارید

خوبه داری میبینی زده تبلیغات نه نام بردن

• Thanks 2
  • Confused 1
ارسال شده در
4 ساعت قبل، Mr.Bo[$]S گفته است:

درود 

اول اینکه نمیتونی بیای بگی قصد دخالت ندارم ولی... همین ولی مشکله! شما هلپری؟ ادمینی؟ پول پکیج آنبنی تو جیب تو میره؟ تو که این همه به قوانین پایبندی و همشون رو از حفظ بلدی لطفا قوانین مربوط به انجمن رو هم مطالعه کن. 

مورد دوم که از اولی مهم تره و هزار بار تو این پست بهش اشاره کردم، عزیزم بنده تبلیغ نکردم. میدونی مثل چی میمونه؟ فکر کن بیام به اول و آخر کمونیست ها فحش بدم برگردی بگی چون اسم کمونیست رو آوردی تبلیغ کردی. همینقدر مسخره و بی منطق!

• Like 1
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، Gus گفته است:

اول اینکه نمیتونی بیای بگی قصد دخالت ندارم ولی... همین ولی مشکله! شما هلپری؟ ادمینی؟ پول پکیج آنبنی تو جیب تو میره؟ تو که این همه به قوانین پایبندی و همشون رو از حفظ بلدی لطفا قوانین مربوط به انجمن رو هم مطالعه کن. 

مورد دوم که از اولی مهم تره و هزار بار تو این پست بهش اشاره کردم، عزیزم بنده تبلیغ نکردم. میدونی مثل چی میمونه؟ فکر کن بیام به اول و آخر کمونیست ها فحش بدم برگردی بگی چون اسم کمونیست رو آوردی تبلیغ کردی. همینقدر مسخره و بی منطق!

درود 

با حرف شما کاملاً موفاقم و با توجه به اینکه همه شبکه های اجتماعی چه سرور و چه سایت و کانال تلگرامی مربوط به اون سرور از صفحه تاریخ حذف شده ، فکر کنم درستش این بوده اخطار داده بشه نه بن دائم 
درخواست تجدید نظر در مجازات رو دارم @Amir

ارسال شده در

درود مجدد

چون بار اولت بوده از طرف من بخشیده میشی و آنبن میشی!

قوانین سرور رو کامل و با دقت بخوانید.

توجه کنید کوچک ترین اسمی از سرور های سمپ بیارید چه جهت تخریب چه به هر دلیل مجاز نیست

+ دخالت کنندگان وارن میگیرند.

بدرود !

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...