Fascism ارسال شده در 20 دی، 1404 ارسال شده در 20 دی، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Fascism نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Peace نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : GharibNavaz رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite 3 مدارک شکایت: Here توضیحات: - 8
Peace ارسال شده در 20 دی، 1404 ارسال شده در 20 دی، 1404 درود دوست عزیز کلا یک بار F زده شد اونم واسه خوردن مکمل بود. به صورت مداوم نبوده که ازین باگ سو استفاده بخوام بکنم
Fascism ارسال شده در 20 دی، 1404 سازنده ارسال شده در 20 دی، 1404 3 دقیقه قبل، MahdiW گفته است: درود دوست عزیز کلا یک بار F زده شد اونم واسه خوردن مکمل بود. به صورت مداوم نبوده که ازین باگ سو استفاده بخوام بکنم گل پسر 1بار مکمل زدی 3بار سوار شدی فیلمو حداقل ببین 4 3
Peace ارسال شده در 20 دی، 1404 ارسال شده در 20 دی، 1404 هم اکنون، Fascism گفته است: گل پسر 1بار مکمل زدی 3بار سوار شدی فیلمو حداقل ببین اولین بار که سوار ماشین شدم 2 بار شد که اونم هیچ تاثیری تو روند فایت نذاشت و به صورت مداوم استفاده نشد که بخواد سو استفاده بشه
Fascism ارسال شده در 20 دی، 1404 سازنده ارسال شده در 20 دی، 1404 1 دقیقه قبل، MahdiW گفته است: اولین بار که سوار ماشین شدم 2 بار شد که اونم هیچ تاثیری تو روند فایت نذاشت و به صورت مداوم استفاده نشد که بخواد سو استفاده بشه خب پس چجوری میگی به صورت مداوم نبود و یکبار بوده ؟ درخواست بررسی @Amir 4 1
Peace ارسال شده در 20 دی، 1404 ارسال شده در 20 دی، 1404 هم اکنون، Fascism گفته است: خب پس چجوری میگی به صورت مداوم نبود و یکبار بوده ؟ درخواست بررسی @Amir 2 بار زده شده کلا اونم هیچ تاثیری تو فایت نذاشته و منظورم از مداوم 4 - 5 تاست اگه اون 2 بار بنده باعث تغییر نتیجه یا چیزی تو فایت میشد یچیزی، اما هیچ تاثیری تو فایت نداشت و در آخرم بنده کیل شدم.
ارسالهای توصیه شده