ArtinBesT ارسال شده در 4 بهمن، 1404 ارسال شده در 4 بهمن، 1404 میخواستم بپرسم من همین یک ساعت پیش وارد پنل شدم و بالا اورد. روز های دیگه پنل بالا نمیآورد الان سوالم اینه که با این وضعیت که نت داره هردقیقه بیشتر درست میشه سرور هم روشن میشه یا نه چون روزایی که سرور آف هست پنل بالا نمیاره
0 Amir ارسال شده در 4 بهمن، 1404 ارسال شده در 4 بهمن، 1404 درود اختلالات بوجود آمده درحال رفع شدن هستند. سرور بزودی در دسترس خواهد بود.
1 AQ[A]LI ارسال شده در 4 بهمن، 1404 ارسال شده در 4 بهمن، 1404 8 دقیقه قبل، Amir گفته است: درود اختلالات بوجود آمده درحال رفع شدن هستند. سرور بزودی در دسترس خواهد بود. سرور اوکی شد یه اطلاع رسانی کنید 1
-1 ArtinBesT ارسال شده در 4 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 4 بهمن، 1404 5 دقیقه قبل، Amir گفته است: درود اختلالات بوجود آمده درحال رفع شدن هستند. سرور بزودی در دسترس خواهد بود. عالی ❤️ با تشکر از تیم استف و سرور ارنا گیم.
-1 Amir ارسال شده در 4 بهمن، 1404 ارسال شده در 4 بهمن، 1404 سرور هم اکنون در دسترس قرار گرفت. از دو آی پی زیر میتوانید استفاده کنید: agsamp.ir:7777 94.101.179.181:7777 جهت جبران تایم رنک و سی ام دی های خریداری شده در سرور با بنده در ارتباط باشید. بسته شد.
سوال
ArtinBesT
میخواستم بپرسم من همین یک ساعت پیش وارد پنل شدم و بالا اورد. روز های دیگه پنل بالا نمیآورد
الان سوالم اینه که با این وضعیت که نت داره هردقیقه بیشتر درست میشه سرور هم روشن میشه یا نه چون روزایی که سرور آف هست پنل بالا نمیاره
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده