Esiwx ارسال شده در 9 بهمن، 1404 ارسال شده در 9 بهمن، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Funny نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Matiin @AQ[A]LI نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @RealLeo مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:24275 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Trial 3 Helper مدارک شکایت: تصویر تصویر تصویر تصویر توضیحات: همونطور که توی عکس کاملا واضحه بهش دستبند زدم و فحش مادر داد ، نه یکبار و دوبار و ده بار ، هم داخل ویسپر هم داخل پی ام ، به ادمین هم که میگم اصن واسش مهم نیست ، بعد به @RealLeoمیگه با تو نبودم داداش با اون بودم ، ناموس تو واست مهم نیست به همه تعارف میکنی به ناموس بقیه چرا فحش میدی ؟ که بعد سریع رفیقتم پشتت در بیاد این وسط فقط منو میوت بده ، از توی عکسا همچی مشخصه ، لطفا پیگیر این افراد بی لول و بی شعور باشید ادمین مربوطه:
AQ[A]LI ارسال شده در 9 بهمن، 1404 ارسال شده در 9 بهمن، 1404 55 دقیقه قبل، Esiwx گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Funny نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Matiin @AQ[A]LI نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @RealLeo مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:24275 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Trial 3 Helper مدارک شکایت: تصویر تصویر تصویر تصویر توضیحات: همونطور که توی عکس کاملا واضحه بهش دستبند زدم و فحش مادر داد ، نه یکبار و دوبار و ده بار ، هم داخل ویسپر هم داخل پی ام ، به ادمین هم که میگم اصن واسش مهم نیست ، بعد به @RealLeoمیگه با تو نبودم داداش با اون بودم ، ناموس تو واست مهم نیست به همه تعارف میکنی به ناموس بقیه چرا فحش میدی ؟ که بعد سریع رفیقتم پشتت در بیاد این وسط فقط منو میوت بده ، از توی عکسا همچی مشخصه ، لطفا پیگیر این افراد بی لول و بی شعور باشید ادمین مربوطه: عزیزم تو /w بتو فوش داده بعد میگی من چرا میوت ندادم 😐😂
AQ[A]LI ارسال شده در 9 بهمن، 1404 ارسال شده در 9 بهمن، 1404 ۱ ساعت قبل، Esiwx گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Funny نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Matiin @AQ[A]LI نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @RealLeo مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:24275 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Trial 3 Helper مدارک شکایت: تصویر تصویر تصویر تصویر توضیحات: همونطور که توی عکس کاملا واضحه بهش دستبند زدم و فحش مادر داد ، نه یکبار و دوبار و ده بار ، هم داخل ویسپر هم داخل پی ام ، به ادمین هم که میگم اصن واسش مهم نیست ، بعد به @RealLeoمیگه با تو نبودم داداش با اون بودم ، ناموس تو واست مهم نیست به همه تعارف میکنی به ناموس بقیه چرا فحش میدی ؟ که بعد سریع رفیقتم پشتت در بیاد این وسط فقط منو میوت بده ، از توی عکسا همچی مشخصه ، لطفا پیگیر این افراد بی لول و بی شعور باشید ادمین مربوطه: مدرک میوت شما :
Omid ارسال شده در 10 بهمن، 1404 ارسال شده در 10 بهمن، 1404 درود ممنون بابت گزارش پلیر خاطی میوت میشود . لطفا فحاشی های مربوط به /pm /w /cw و ... را به سایت بفرستید ادمین دسترسی به این چت ها رو ندارند. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده