Seet ارسال شده در 17 بهمن، 1404 ارسال شده در 17 بهمن، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Seet نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[OusAta] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @EazyKill مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 618 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود): Player مدارک شکایت:Here Here توضیحات: ادمین مربوطه: @[O]MID @Amir @_ShayaN_
SePy ارسال شده در 17 بهمن، 1404 ارسال شده در 17 بهمن، 1404 4 ساعت قبل، Seet گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Seet نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[OusAta] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @EazyKill مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 618 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود): Player مدارک شکایت:Here Here توضیحات: ادمین مربوطه: @[O]MID @Amir @_ShayaN_ فیلم مشکل داره
Seet ارسال شده در 17 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 17 بهمن، 1404 2 ساعت قبل، Haj_SepehR گفته است: فیلم مشکل داره من دانلود کردم مشکلی نداشت اگه منظورت صفحه هی سفید سیاه میشه بخاطر اینه که fps کم میگیرم
SePy ارسال شده در 17 بهمن، 1404 ارسال شده در 17 بهمن، 1404 25 دقیقه قبل، Seet گفته است: من دانلود کردم مشکلی نداشت اگه منظورت صفحه هی سفید سیاه میشه بخاطر اینه که fps کم میگیرم نه فقط صدا داره تصویر نداره مشکل داره یجا دیگه آپلود کن
Omid ارسال شده در 17 بهمن، 1404 ارسال شده در 17 بهمن، 1404 درود @NiGhTVipeR لطفا مدارک خود را تا 24 ساعت اینده ارسال کنید.
Seet ارسال شده در 18 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 18 بهمن، 1404 12 ساعت قبل، [O]MID گفته است: درود @NiGhTVipeR لطفا مدارک خود را تا 24 ساعت اینده ارسال کنید. مدارک مشکل داره؟
NiGhTVipeR ارسال شده در 18 بهمن، 1404 ارسال شده در 18 بهمن، 1404 سلام من درباره ی این موضوع هیچ مدرکی ندارم.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری