BayernMunich ارسال شده در 25 بهمن، 1404 ارسال شده در 25 بهمن، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @JonBernthaL نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.._StRaNgEr_.. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات: یه سوال دارم وقتی رکورد هم میزاری و ایشون بازم پا فشاری داره روی کاری که کرده این چجوری داخل staff هست ؟ اولا که تهمت میزنه و میخواد شلوغش کنه از کلمه ( قبلا چند بار بن شدی - ۲ باز بن شدی ... ) که اینا همش تهمت هست و فقط Spam هست - و داره بدون مدرک عیب روی بنده میزاره تو سایت من از همین حرکت هم شکایت دارم . @Amir لطفا رسیدگی کنید .
.._StRaNgEr_.. ارسال شده در 25 بهمن، 1404 ارسال شده در 25 بهمن، 1404 شما ۲ پست برای یک شکایت ایجاد کردید. ۵ پاسخ غیر موجه برای پست وارد کردید و در رکورد های شما مود ها و چیت ها مشخصه پس پوشه کلو و .... رو دارین شما . شما spam میکنید دوست عزیز . خواهشاً به جای ریپلای ها و پاسخ های متعدد منتظر پاسخ و نتیجه گیری لیدر استف باشید .
BayernMunich ارسال شده در 25 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 25 بهمن، 1404 @Amir تیم کشی هست داخل staff ? بجای اخطار بدلیل دخالت در شکایت - لایک هم میکنه مثلا نجات پیدا کنه از اخطار اشتباهاتش .
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری