BayernMunich ارسال شده در 27 بهمن، 1404 ارسال شده در 27 بهمن، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @JonBernthaL نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Soprano نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: https://s34.picofile.com/file/8490218484/page url رکورد رو ببینید مپ که اوکیه و فونت هم که اوکیه بدون cleo میشه ولی اما پسر خوب رنگ Hp بدون cleo نمیشه و همین چند روز پیش یه بن سر همین موضوع داشتیم و مهم تر اینکه شما آب و هوا رو هم تغییر دادی پس با این نتیجه شما ۱۰۰ درصد cleo داری و پک غیر مجاز هست احتمال زیاد پک روسی هم هست . فقط فقط فقط میشه با cleo عدد انداخت روی Hp دوست مثلا زرنگ اینو مدیریت بهتر از من و تو میدونه تو این ساعت هوا صورتی هس ؟؟؟ 😂 توضیحات: دیگه نیاز به هیچ چیزی هم نیست - درخواست بن دارم . ادمین مربوطه: @Amir @HaDi @[O]MID 1
Omid ارسال شده در 27 بهمن، 1404 ارسال شده در 27 بهمن، 1404 ۱ ساعت قبل، JonBernthaL گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @JonBernthaL نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Soprano نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: https://s34.picofile.com/file/8490218484/page url رکورد رو ببینید مپ که اوکیه و فونت هم که اوکیه بدون cleo میشه ولی اما پسر خوب رنگ Hp بدون cleo نمیشه و همین چند روز پیش یه بن سر همین موضوع داشتیم و مهم تر اینکه شما آب و هوا رو هم تغییر دادی پس با این نتیجه شما ۱۰۰ درصد cleo داری و پک غیر مجاز هست احتمال زیاد پک روسی هم هست . فقط فقط فقط میشه با cleo عدد انداخت روی Hp دوست مثلا زرنگ اینو مدیریت بهتر از من و تو میدونه تو این ساعت هوا صورتی هس ؟؟؟ 😂 توضیحات: دیگه نیاز به هیچ چیزی هم نیست - درخواست بن دارم . ادمین مربوطه: @Amir @HaDi @[O]MID درود مدارک شما کاملا معتبر نیست. لطفا عکس کامل با لوگو و اسم سرور پایین صفحه تاریخ میلادی بالای صفحه ارسال کنید.
Omid ارسال شده در 27 بهمن، 1404 ارسال شده در 27 بهمن، 1404 3 ساعت قبل، JonBernthaL گفته است: به کابر خاطی اخطارات لازم داده خواهد شد . در صورت تکرار مجازات میشود . بسته شد.
ارسالهای توصیه شده