Detroit ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 21 60 2 پیام ارسال شده در 2 ساعت قبل نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Soprano نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Noah امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: نمیدانم رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نمیدانم نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @K_BIS مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://s34.picofile.com/file/8490491100/noah.mp4.html توضیحات و شرح ماجرا: درود . پلیر روش به من نیست تیر میزنه ولی من دمیج میخورم . خیلی ام دمیج میخورم مجازات استفاده از تقلبهایی که موجب بر هم ریختن نظم سرور و برتری مطلق پلیری بر پلیر دیگر میشود مانند Sobiet - WH - Aim - Spread: بدون سابقهی بن: از ۱۰ روز تا محرومیت همیشگی با سابقهی بن قبلی: بن همیشگی یا VAC BAN تشکر @HaDi @Omid 1
K_BIS ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 بعنوان شاهد تایید میکنم . همونطور که توی ویدیو کاملا مشخصه با 3 شات فرد رو کیل داده که زیادی مشکوکه و بارها هم توی درگیری ها تکرار شده این اتفاق
Noah ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 اگه چیت دارم چطوری میس دادم؟ بیا duel با فیلم سره 100 میل بهت نشون بدم.
Detroit ارسال شده در 12 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 12 اسفند، 1404 قدیمی شده ان کنیم بعدش بریم یه 2 ساعت بعد بیایم بگیم اف کردیم بریم با ریکورد . خسته شید از چیت زدن . حیف یه ادمینی نیس بالاسر شماها حیف
Amir ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 درود پلیر خاطی مجازات میشود. و خود شما نیز به دلیل استفاده از Auto Reload مجازات خواهید شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده