رفتن به مطلب

Aimbot Cheat + Uncuff Cheat

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Niklaus
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: MrArtin
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:480
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): VIP
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @KinGNiGhT @WeeD
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):  https://s34.picofile.com/file/8490489500/Aimbot_1.mp4.html

https://s34.picofile.com/file/8490489526/Cheat_Uncuff.mp4.html
توضیحات و شرح ماجرا: درود ویدیو ها نیازی به توضیح ندارد ویدیو اول : ایمبات کاملا واضح . ویدیو دوم : استفاده از چیت uncuff و دمیج دادن ( اگر باگی چیزی هم باشه در این مورد تفاوتی با چیت ندارد )

استفاده از دو چیت در یک روز کمترین مجازاتش بن همیشگی باید باشد.

مجازات استفاده از تقلب‌هایی که موجب بر هم ریختن نظم سرور و برتری مطلق پلیری بر پلیر دیگر می‌شود مانند Sobiet - WH - Aim - Spread:

• بدون سابقه‌ی بن: از ۱۰ روز تا محرومیت همیشگی
  • با سابقه‌ی بن قبلی: بن همیشگی یا VAC BAN

@HaDi

@Omid

arenagame_samp
ارسال شده در

در رکورد اول که aimbot هست اگر دقت کنین در دفعه دوم که من تیر میزنم همه تیر ها میس میره و اگر aimbot بود حتما باید همه تیر هام میخورد درسته؟

در رکورد دوم هم که شما میگین uncuff cheat وقتی شما کسی رو cuff کنی بعد از مدتی دستبند اون شخص باز میشه و یه پیام میاد که مینویسه 

Shoma Dastband Khod Ra Baz Kardid !

• Like 1
ارسال شده در
هم اکنون، MrArtin گفته است:

در رکورد اول که aimbot هست اگر دقت کنین در دفعه دوم که من تیر میزنم همه تیر ها میس میره و اگر aimbot بود حتما باید همه تیر هام میخورد درسته؟

در رکورد دوم هم که شما میگین uncuff cheat وقتی شما کسی رو cuff کنی بعد از مدتی دستبند اون شخص باز میشه و یه پیام میاد که مینویسه 

Shoma Dastband Khod Ra Baz Kardid !

کدوم میس ؟ من میسی نمیبینم. تیر زدن با ساون برای یه اندروید کاملا غیرممکن و سخت هست ولی شما به راحتی 2 تا تیر ساون بدون میس زدید. از دور با m4 حالت ایستاده بدون میس و حتی ریکویل برای یک اندروید عملا غیرممکنه که شما مثل آب خوردن همه اینارو نقض کردی.

مورد دوم من عمدا ویدیو رو کات نکردم تا لحظه جیل کردن شما که اگر uncuf شده بودید من قادر به /ar شما نبودم. لطفا هرچه سریعتر این پلیر چیتر و دروغگو رو از سرور محروم کنید که باعث بی نظمی در سرور شده.

@MohammadReza

@HaDi

ارسال شده در

غیرممکن؟ عزیز شما که با اندروید تاحالا بازی نکردی صحبتی نکن چون خیلی آسونه تیر زدن باهاش 

تو داری میگی تیر زدن، داش تیر زدن چیز سختی نیستا!!

عزیز اندروید مثل pc نیستش که نتونی راحت با m4 بزنی. یه جا وایمیسی و تیر میزنی و صفحه رو تکون میدی و ایم میگیری. راحت تر از این حرفاست که شما میزنید

• Haha 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...