Bi[G]SmoKe ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Bi[G]SmoKe نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Peace رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite 2 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): x مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://cdn.imgurl.ir/uploads/x943_gta_sa_2026-03-04_04-01-45-197.mp4 ابیوز ۱ هم که لیست شدن بعد سریع و عمدا بنده رو Res داد و گفت اشتباه شد - https://cdn.imgurl.ir/uploads/q967314_gta_sa_2026-03-04_04-01-45-197_2.mp4 ابیوز ۲ که بدون اجازه tp bank میکنه . توضیحات و شرح ماجرا: @Amir @MohammadReza @Omid
ArtinBesT ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 عزیز من شاهد @Peace هستم دفعه اول یکنفر دیگه گفتن لطفا منو Respawn کنید و جناب مهدی اشتباهی شمارو Respawn دادند. دفعه دوم که SendTob شدین چون زون بگیر بود و شما respawn شدید جناب مهدی شمارو sendtob کرد و به شما یک nrg داد که زودتر به زون بانک برسید. لطفا ویدیو رو کات نزنید. بدرود 1
Peace ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 درود کلیک کن 😋 دوست عزیز بنده تمام سی ام دی هام برای استفاده پلیر هاست که درخواستی داشتن من انجام بدم نه برای استفاده از عقده و باقی موارد که منو خیلی از پلیر های میشناسن خیلی جاها کیل شدم و تو درگیری بودم یه نفر بیاد بگه که من سی ام دی از رو عقده یا فشار زدم روش فیلم هم گذاشتم ببینید پلیر @tancotدرخواست ریسپاون دادن بنده هم سریع سی ام دی زدم فست تایپ نه وایسادم ببینم آیدیت چنده نه از قبل نقشه کشیدم و ... میبینید زون هم بگیر نبود که به شما خسارتی زده بشه یا چیزی سریع هم بعد رسپاون شمارو به بانک تلپورت کردم و بهتون یک موتور دادم تو این موارد نه خسارتی به شما زده شد نه باعث خراب شدن چیزی شما فقط قصدتون از این پست زیرکشی هست نه چیز دیگری بنده شب و روز در سرور به پلیر های نیو کمک میرسونم هرکسی درخواست رسپاون و کیل و هلپ ... خواسته در سریع ترین حالت ممکن انجام دادم براش اشتباهه چیزی که پیش میاد ویدیو شو هم گذاشتم
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 13 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 13 اسفند، 1404 رکورد هم داشته باشی ٫ فرقی نمیکنه و مجدد بدون اجازه tp بانک کردی
Omid ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 درود به ادمین خاطی اخطارات لازم داده میشود. در صورت تکرار برخورد خواهد شد. @MrArtin به دلیل دخالت در شکایت وارن دریافت خواهد کرد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده