Barad_Deep ارسال شده در 16 اسفند، 1404 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 یه سوال چطوری بعضیا تو این شرایط سمپ اندرویدشون میاره مال من تا میرم داخلش ارور میده نت وصل نیست. از همین ارنا هم سمپو دان کردم.
0 Peace ارسال شده در 16 اسفند، 1404 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 سلام میتونی از سمپ آلین هم استفاده کنی ولی از باگ ها و تقلب هایی که توش داره استفاده نکن استفاده از سمپ آلین به طور کلی غیر مجازه و بن داره ولی تو این شرایط اینترنت تیم استف درک میکنه و اجازه میده ولی به شرطی که از تقلب ها و باگ هایی که داخل خودش داره سو استفاده نشه. 1
0 Barad_Deep ارسال شده در 16 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 16 اسفند، 1404 https://nixfile.com/f/gtwp3e این ارور رو میده.
0 ArtinBesT ارسال شده در 16 اسفند، 1404 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 2 ساعت قبل، Barad_Deep گفته است: یه سوال چطوری بعضیا تو این شرایط سمپ اندرویدشون میاره مال من تا میرم داخلش ارور میده نت وصل نیست. از همین ارنا هم سمپو دان کردم. ببین تاریخ گوشیتو از تنظیمات گوشی بزار رویه ۲۰۲۴ بعدش برو داخل سمپ نارنجی، داخل تنظیماتش، گزینه Modify mode رو روشن کن. 2
سوال
Barad_Deep
یه سوال چطوری بعضیا تو این شرایط سمپ اندرویدشون میاره مال من تا میرم داخلش ارور میده نت وصل نیست. از همین ارنا هم سمپو دان کردم.
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری