مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 16 اسفند، 1404 مدیرکل ارسال شده در 16 اسفند، 1404 درود. لطفا به سوال بالا پاسخ دهید و نظر خودتون رو به ما بگید. (ارسال کننده نظر در لیست نمایش داده میشود از رای با یک آی پی و شماره تماس یکسان اکانت مولتی خودداری کنید.) 7
BlooDFuRy ارسال شده در 16 اسفند، 1404 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 5 ساعت قبل، MohammadReza گفته است: درود. لطفا به سوال بالا پاسخ دهید و نظر خودتون رو به ما بگید. (ارسال کننده نظر در لیست نمایش داده میشود از رای با یک آی پی و شماره تماس یکسان اکانت مولتی خودداری کنید.) انگار @[AQ]Ali و komiser متوجه این نشدن که نباید با مولتی رای بدن! 3
Valhalla ارسال شده در 16 اسفند، 1404 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 5 ساعت قبل، MohammadReza گفته است: درود. لطفا به سوال بالا پاسخ دهید و نظر خودتون رو به ما بگید. (ارسال کننده نظر در لیست نمایش داده میشود از رای با یک آی پی و شماره تماس یکسان اکانت مولتی خودداری کنید.) درود قصد دخالت یا ایجاد هر موضوع دیگه ای رو ندارم ، ولی این نامردی نیست که با اکانت هایه مولتی خودشون به خودشون رای میدن؟ 3
Ali001 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 اصولا محبوب بودن ربطی به خوب بودن نداره. هیتلر هم محبوب بود و هست ( البته از نظر تعدادی افراد فاقد مغز) ولی آیا عدالت داشت؟ اصلا! مشکل @MohammadReza میدونی چیه؟ اینکه نمیاد با اکانت مولتی یا هرچیزی به طور مخفی حواسش به سرور باشه و ببینه چه اتفاقاتی داره میفته. ابیوز و ناعدالتی اصلی رو از داخل لاگ نمیشه دید، از داخل لاگ فوقش قراره ببینی کی به خودش یا بقیه cmd ست داده ولی بین پلیر ها که باشی میبینی چه ****** بازیهایی که نمیکنن. میخوای برسی کنی؟ پیشنهاد میکنم از شکایتهای داخل سایت شروع کنی، تک به تک ویدئوهارو ببین، خودت میفهمی کی به ناحق بن شده. در ضمن با نظرسنجی هم نمیتونی هلپر محبوب و خوب رو پیدا کنی، همینطور که گفتم هر کسی طرفدارهای خودشو داره. 4 2
AQ[A]LI ارسال شده در 16 اسفند، 1404 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 3 ساعت قبل، 001 گفته است: درود قصد دخالت یا ایجاد هر موضوع دیگه ای رو ندارم ، ولی این نامردی نیست که با اکانت هایه مولتی خودشون به خودشون رای میدن؟ به نظرت منم یه کلن داشتم و توش ۲۰ تا ممبر داشتم از نظرت نظر سنجی من بالا نمیرفت ؟ بخوای بچه های کلنشو حساب نکنم کلا ۲ تا رای بیشتر نمیتونه بگیره 😂 پس یکم درک کن منم کلن داشتم نفر اول بودم😉 راستی اینو نگفتم کسی که پلیر ها بیشتر ازش شکایت کردن رو لازم نیست امتیاز هاشو به رخ من بکشی❤️ یکم قسمت شکایت هارو چک کنی میفهمی چی میگم😉 1 1
AQ[A]LI ارسال شده در 16 اسفند، 1404 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 @MohammadReza چک کن کلان دو تا از این امتیاز ها مال شماره منه❤️ نمیشه هرکی از جاش بلند میشه بگه با مولتی اومده امتیاز داده 1
Peace ارسال شده در 16 اسفند، 1404 ارسال شده در 16 اسفند، 1404 هم اکنون، AQ[A]LI گفته است: به نظرت منم یه کلن داشتم و توش ۲۰ تا ممبر داشتم از نظرت نظر سنجی من بالا نمیرفت ؟ بخوای بچه های کلنشو حساب نکنم کلا ۲ تا رای بیشتر نمیتونه بگیره 😂 پس یکم درک کن منم کلن داشتم نفر اول بودم😉 راستی اینو نگفتم کسی که پلیر ها بیشتر ازش شکایت کردن رو لازم نیست امتیاز هاشو به رخ من بکشی❤️ یکم قسمت شکایت هارو چک کنی میفهمی چی میگم😉 ازونجایی که منظورت با منه کسی که تو کلن منه یعنی از من راضیه که تو کلن منه وگرنه تو کلن من نبود شما هم اگه مرد عملی کلن بزن ممبر جمع کن ببینم چقدر میتونی جمع کنی مَردش بودم محبوبیتمو داشتم کلن زدم ممبر جمع کردم 10 تا هم وین گرفتم کافیه حتی با یه مولتی وارد سرور بشید اخلاق بنده رو ببنید قیاس کنید با ایشون که الایت 1 هلپر هم هست و مدام در حال کل کل هست حتی دست از طعنه زدن و کل کل کردن تو انجمن هم نمیکشه ! شکایاتی هم که از من شده کلا 1 دونه اش اشتباه از من بوده اونم از پلیرش عذر خواهی شده @_eta_ این چنین رفتار هایی هم که داخل انجمن میکنی در شان یک الایت هلپر نیست ! 4 1
EchoBrk ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 13 ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: به نظرت منم یه کلن داشتم و توش ۲۰ تا ممبر داشتم از نظرت نظر سنجی من بالا نمیرفت ؟ بخوای بچه های کلنشو حساب نکنم کلا ۲ تا رای بیشتر نمیتونه بگیره 😂 پس یکم درک کن منم کلن داشتم نفر اول بودم😉 راستی اینو نگفتم کسی که پلیر ها بیشتر ازش شکایت کردن رو لازم نیست امتیاز هاشو به رخ من بکشی❤️ یکم قسمت شکایت هارو چک کنی میفهمی چی میگم😉 درود ، من نمیخوام کل راه بندازم ، بهت برخورده مشخصه که این عملو انجام دادی ، در ضمن چه ربطی به کلن داره؟ یعنی اینا هیچکدوم دوست و رفیقاش نیستن؟ فقط چون ممبر کلنشن بهش رای دادن؟ یا رای اونارو خریده؟ چرا یه چیز مسخره رو بهونه میکنی عزیز ، دوما زمانی که ازش شکایت میشه نشونه ی اینه که یه فعالیتی به عنوان هلپر داخل سرور داره نه مثله شما که خیلی از قانون های سرورو هنوز بلد نیستی 9
kapak ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 12 ساعت قبل، Peace گفته است: ازونجایی که منظورت با منه کسی که تو کلن منه یعنی از من راضیه که تو کلن منه وگرنه تو کلن من نبود شما هم اگه مرد عملی کلن بزن ممبر جمع کن ببینم چقدر میتونی جمع کنی مَردش بودم محبوبیتمو داشتم کلن زدم ممبر جمع کردم 10 تا هم وین گرفتم کافیه حتی با یه مولتی وارد سرور بشید اخلاق بنده رو ببنید قیاس کنید با ایشون که الایت 1 هلپر هم هست و مدام در حال کل کل هست حتی دست از طعنه زدن و کل کل کردن تو انجمن هم نمیکشه ! شکایاتی هم که از من شده کلا 1 دونه اش اشتباه از من بوده اونم از پلیرش عذر خواهی شده @_eta_ این چنین رفتار هایی هم که داخل انجمن میکنی در شان یک الایت هلپر نیست ! عزیزی کارت درسته 2
AQ[A]LI ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 در ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ در 13:59، Peace گفته است: ازونجایی که منظورت با منه کسی که تو کلن منه یعنی از من راضیه که تو کلن منه وگرنه تو کلن من نبود شما هم اگه مرد عملی کلن بزن ممبر جمع کن ببینم چقدر میتونی جمع کنی مَردش بودم محبوبیتمو داشتم کلن زدم ممبر جمع کردم 10 تا هم وین گرفتم کافیه حتی با یه مولتی وارد سرور بشید اخلاق بنده رو ببنید قیاس کنید با ایشون که الایت 1 هلپر هم هست و مدام در حال کل کل هست حتی دست از طعنه زدن و کل کل کردن تو انجمن هم نمیکشه ! شکایاتی هم که از من شده کلا 1 دونه اش اشتباه از من بوده اونم از پلیرش عذر خواهی شده @_eta_ این چنین رفتار هایی هم که داخل انجمن میکنی در شان یک الایت هلپر نیست ! باشه لیدر کلن بزرگ بلک ارمی حرف از مرد بودن با من نزن عزیزم :) کل کل ؟ سایت رو نگاه ببین شکایتی از کل من هست اصلا ؟ مشاللاه هرجای سایت رو نگاه میکنم شکایت از ادمین هارو اسم شما بیشتر دیده میشه تا من :) 1
AQ[A]LI ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 در ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ در 01:58، Run گفته است: درود ، من نمیخوام کل راه بندازم ، بهت برخورده مشخصه که این عملو انجام دادی ، در ضمن چه ربطی به کلن داره؟ یعنی اینا هیچکدوم دوست و رفیقاش نیستن؟ فقط چون ممبر کلنشن بهش رای دادن؟ یا رای اونارو خریده؟ چرا یه چیز مسخره رو بهونه میکنی عزیز ، دوما زمانی که ازش شکایت میشه نشونه ی اینه که یه فعالیتی به عنوان هلپر داخل سرور داره نه مثله شما که خیلی از قانون های سرورو هنوز بلد نیستی شما بلدین چرا اقدام به هلپر بودن نمیکنی ممبر کلن بزرگ بلک ارمی ؟ 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 17 اسفند، 1404 سازنده مدیرکل ارسال شده در 17 اسفند، 1404 1 دقیقه قبل، .Soltan. گفته است: دو کلام حرفم زدیم اومدن الان وارن دادن. مرسی لغو شد هشدار 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 17 اسفند، 1404 سازنده مدیرکل ارسال شده در 17 اسفند، 1404 22 ساعت قبل، Ali001 گفته است: اصولا محبوب بودن ربطی به خوب بودن نداره. هیتلر هم محبوب بود و هست ( البته از نظر تعدادی افراد فاقد مغز) ولی آیا عدالت داشت؟ اصلا! مشکل @MohammadReza میدونی چیه؟ اینکه نمیاد با اکانت مولتی یا هرچیزی به طور مخفی حواسش به سرور باشه و ببینه چه اتفاقاتی داره میفته. ابیوز و ناعدالتی اصلی رو از داخل لاگ نمیشه دید، از داخل لاگ فوقش قراره ببینی کی به خودش یا بقیه cmd ست داده ولی بین پلیر ها که باشی میبینی چه ****** بازیهایی که نمیکنن. میخوای برسی کنی؟ پیشنهاد میکنم از شکایتهای داخل سایت شروع کنی، تک به تک ویدئوهارو ببین، خودت میفهمی کی به ناحق بن شده. در ضمن با نظرسنجی هم نمیتونی هلپر محبوب و خوب رو پیدا کنی، همینطور که گفتم هر کسی طرفدارهای خودشو داره. ممکن هم هست که با اکانت مولتی مدیران پلی میدن، قرار نیست کسی متوجه باشه. 1 1
Ali001 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 1 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است: ممکن هم هست که با کانا مولتی مدیران پلی میدن، قرار نیست کسی متوجه باشه. بله به طور مثال مدیر امیر با اکانت Nima میاد سرور به خودش اونر ست میده، چیت میزنه و به پلیرها فحاشی میکنه. بله @MohammadReza متوجهم چی میگی! 1 2 3
EchoBrk ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 6 ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: شما بلدین چرا اقدام به هلپر بودن نمیکنی ممبر کلن بزرگ بلک ارمی ؟ درود ، این نوع لحن حرف زدن تو سایت از یه هلپر الایت یک عادیه؟ من حتی اگه هم بی احترامی کرده باشم یه همچین لحنی نداشتم! در جواب حرفت ، من از زمانی که داخل سرور پلی دادم چندین بار با اکانت های مختلف هلپر شدم ، هر چند بارشم به وظایفم عمل کردم تمام سوابقمم دست آقای @Amir هست ، تنها باری که آن رنک شدم تو ج.نگ ۱۲ روزه بود اونم برای این بود که دسترسی به سمپ نارنجی نداشتم باز نمیشد بیام گیم. هیچوقت بابت یه کار اشتباه اخطار نگرفتم ، تو دوران فعالیتم تو استف هیچوقتم اینطوری صحبت نکردم. شماهم جا اینکه دنبال این باشی که ببینی من کِی میام استف مواظب باش خودت اخطار نگیری آن رنک نشی 7
[Mr]Bad_Boy ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 23 دقیقه قبل، Run گفته است: درود ، این نوع لحن حرف زدن تو سایت از یه هلپر الایت یک عادیه؟ من حتی اگه هم بی احترامی کرده باشم یه همچین لحنی نداشتم! در جواب حرفت ، من از زمانی که داخل سرور پلی دادم چندین بار با اکانت های مختلف هلپر شدم ، هر چند بارشم به وظایفم عمل کردم تمام سوابقمم دست آقای @Amir هست ، تنها باری که آن رنک شدم تو ج.نگ ۱۲ روزه بود اونم برای این بود که دسترسی به سمپ نارنجی نداشتم باز نمیشد بیام گیم. هیچوقت بابت یه کار اشتباه اخطار نگرفتم ، تو دوران فعالیتم تو استف هیچوقتم اینطوری صحبت نکردم. شماهم جا اینکه دنبال این باشی که ببینی من کِی میام استف مواظب باش خودت اخطار نگیری آن رنک نشی تو مواظب خودت باش نیاز نیست فکر آن رنک هلپر باشی 1 1
EchoBrk ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 10 دقیقه قبل، Mr_Bad_Boy گفته است: تو مواظب خودت باش نیاز نیست فکر آن رنک هلپر باشی خدا مواظبمه. 6 1
BlooDFuRy ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 2 ساعت قبل، Mr_Bad_Boy گفته است: تو مواظب خودت باش نیاز نیست فکر آن رنک هلپر باشی
Barad_Deep ارسال شده در 18 اسفند، 1404 ارسال شده در 18 اسفند، 1404 من دلم برای ممد میسوزه بیچاره گناه داره 😭 1 2
EchoBrk ارسال شده در 18 اسفند، 1404 ارسال شده در 18 اسفند، 1404 3 ساعت قبل، Barad_Deep گفته است: من دلم برای ممد میسوزه بیچاره گناه داره 😭 محمد هم هلپر بی حاشیه و با اخلاقیه 11
ArtinBesT ارسال شده در 18 اسفند، 1404 ارسال شده در 18 اسفند، 1404 19 دقیقه قبل، Run گفته است: محمد هم هلپر بی حاشیه و با اخلاقیه آره محمد هم هلپر واقعا خوبی هستش و با اخلاق هست. 3
[Ali]VayKinG ارسال شده در 19 اسفند، 1404 ارسال شده در 19 اسفند، 1404 بدون شک Fascism و Shayan هلپر خوب رو توی حرف زدن و عملشون میبینیم نه با رای فیک. 3 2 2
Barad_Deep ارسال شده در 19 اسفند، 1404 ارسال شده در 19 اسفند، 1404 @Peace و @Omid هم اخلاقشون خیلی خوبه و هم اطلاعات فنی شون خیلی بالاست. 3 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 19 اسفند، 1404 سازنده مدیرکل ارسال شده در 19 اسفند، 1404 20 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است: بدون شک Fascism و Shayan هلپر خوب رو توی حرف زدن و عملشون میبینیم نه با رای فیک. @_ShayaN_ توی لیست نبود چون مرخصی بود. @Fascism هم تازه به جمع ما پیوسته. 2
ارسالهای توصیه شده