Ali001 ارسال شده در 18 اسفند، 1404 ارسال شده در 18 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @SiLeNT نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Omid رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @HaDi @FesharBaz @Viper @Demeter مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): داخل بن لیست موجوده توضیحات و شرح ماجرا: بنده به دلیل تبلیغ بن شدم. اول از همه تبلیغ که نبوده اینو خود شخصی که بن داده هم میدونه. دوم اصلا عمدی در کار نبوده! وسط فایت سنگین داخل زون بودم که مثل همیشه از copy & paste برای sellgun استفاده کردم. از شانس بد آیپی عددی تیاس هادی کپی مونده بود روی کیبوردم و فرستاده شد داخل چت پابلیک. من نمیدونم شاید ادمین سرور دوست داره پلیرها بن شن یا از cmd /ban خوشش میاد ولی میتونست قبل بن کردن بیاد به خودم بگه تا بهش توضیح بدم. کما اینکه زمانی که من همچین کاری کردم خود @HaDi سرور بود و فهمید موضوع چی بوده. لطفا مدیرهای دیگه به این موضوع ورود نکنن تا @MohammadReza برسی کنه. در ضمن اکانت داخل انجمنم باگ خورده و نمیتونم ورود کنم، به خاطر همین با این اکانت پست گذاشتم.
Demeter ارسال شده در 18 اسفند، 1404 ارسال شده در 18 اسفند، 1404 1 ثانیه بعد از این اتفاق چت سرور کلیر شد که سو تفاهم پیش نیاد ولی متاسفانه خیلیا دنبال فرصتن که سی ام دی یوز بدن.... 1
Amir ارسال شده در 19 اسفند، 1404 ارسال شده در 19 اسفند، 1404 درود اقدام ادمین مربوطه صحیح بوده است. لطفا قبل از شکایت با هم کلنی های خودتان هماهنگ کنید که از بهانه های تکراری استفاده نکنید بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده