[pG]BOB ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @[pG]BOB نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Saint امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: ایشون بی دلیل فحش ناموسی به من دادن من یه ناموس پرست هستم همونطور که تویه سرور قانون رو اجرا میکنم و مجرمین رو دستگیر میکنم و به زندان راهی میکنم من از این فحاشی ها نمیگذرم این بازیکنان باید ادب شوند
Detroit ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 این همون شکایت بالایی بود فقط حامی سرور نبودی 1
Omid ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 7 ساعت قبل، [pG]BOB گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @[pG]BOB نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Saint امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: ایشون بی دلیل فحش ناموسی به من دادن من یه ناموس پرست هستم همونطور که تویه سرور قانون رو اجرا میکنم و مجرمین رو دستگیر میکنم و به زندان راهی میکنم من از این فحاشی ها نمیگذرم این بازیکنان باید ادب شوند درود پلیر خاطی میوت شده است. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده