[pG]RealLeo ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @RealLeo نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Saint @Matiin نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[pG]BOB مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: None رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Player مدارک شکایت: توضیحات: سلام بنده از این 2 بازیکن شکایت دارم جناب متین میوت تشریف داشتن ولی با سیستم ابیوز وارنینگ به من توهین کرد بنده فالکن سرور هستم و ایشون به من فحاشی ناموسی کرد. بنده همونطور که خودتون میدونید یک مامور در این سرور هستم و بنده حامی این سرور هستم شما میتونید اسم من رو روبروی بانک در صدر اول لیست مشاهده کنید با تشکر از مامورین پلیس این سرور . ادمین مربوطه: @Amir @Omid
Detroit ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 داش یه فالکن خریدی میخوایی سرورو جمع کن ببر . بعد من به اون فحش دادم شما دنبال چی میگردی؟ 1
Omid ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 7 ساعت قبل، RealLeo گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @RealLeo نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Saint @Matiin نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[pG]BOB مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: None رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Player مدارک شکایت: توضیحات: سلام بنده از این 2 بازیکن شکایت دارم جناب متین میوت تشریف داشتن ولی با سیستم ابیوز وارنینگ به من توهین کرد بنده فالکن سرور هستم و ایشون به من فحاشی ناموسی کرد. بنده همونطور که خودتون میدونید یک مامور در این سرور هستم و بنده حامی این سرور هستم شما میتونید اسم من رو روبروی بانک در صدر اول لیست مشاهده کنید با تشکر از مامورین پلیس این سرور . ادمین مربوطه: @Amir @Omid درود هر دو پلیر میوت خواهد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده